Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 10.06.2023 06:25:55

Vroče v pisarnah Maribora: vijoličasti pred začetkom priprav predstavili kar dva novinca

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani na tradicionalni večerji z dvema novima obrazoma.

Nogometaši Maribora bodo danes začeli priprave na novo sezono, večer pred tem pa so se varovanci Damirja Krznarja zbrali na tradicionalni večerji. Na njej pa so vijoličasti pozdravili dva novinca. Oziroma novinca in povratnika v Ljudski vrt. Kot smo to napovedali na straneh tiskane Ekipe SN in na naši spletni strani, sta člana Maribora postala Mark Strajnar in Blaž Vrhovec, oba pa sta podpisala triletno pogodbo. Za Strajnarja je Maribor Domžalam plačal odškodnino, kot del dogovora pa se je v Domžale preselil Danijel Šturm.

Vrhovec
NK Maribor

"Njun prihod je bil dogovorjen že nekaj časa, čakali smo le še na ureditev zadnjih podrobnosti za prestopa. Blaž Vrhovec se vrača v klub kot nekdo, na kogar se lahko zaneseš. Zapolnjuje vrzel v zvezni vrsti, s pomembno vlogo na igrišču in v slačilnici zaradi svojih značajskih lastnosti. Pomeni preverjeno kakovost in zelo dobro rešitev na različnih področjih. Po poškodbi Sikoška in njegovi dolgotrajni odsotnosti pa smo potrebovali še eno rešitev na levi strani obrambne vrste, prav tako moramo dodati konkurenco Guerricu. Naš izbor je Mark Strajnar, mladi slovenski reprezentant, potencial za prihodnost. Kljub zanimanju drugih klubov je šlo kot pri Blažu za kratek pogovor, razumevanje, kakšne so naše zahteve in za pomembno sporočilnost: Mark si je želel v Maribor. Oba bosta začela priprave z moštvom, potem pa v prihodnjem tednu sledijo naslednje poteze pri preoblikovanju moštva," je povedal športni direktor Marko Šuler. 

Strajnar
NK Maribor

"Lepo se je vrniti in znova videti znane obraze, prisrčno sem se pozdravil s predstavniki kluba ter delovnim osebjem, ki je ostalo nespremenjeno. Veselim se novih nogometnih izzivov in komaj čakam, da začnemo s pripravami. Upam, da bomo vsaj toliko uspešni, kot smo bili prej oz. še bolj. Vmes sem pridobil določena nova spoznanja. Ne glede na to, kar se je dogajalo, me je vse skupaj naredilo še močnejšega v različnih pogledih in verjamem, da mi je to obdobje v tujini samo pomagalo," je ob vrnitvi povedal Vrhovec, ki je igral na Cipru za Anorthosis in na Poljskem za Gornik Zabrze.

Značke: maribor, vrhovec

Članki iz rubrike