reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Ekipa SN
Ekipa SN
82 07.06.2023 08:58:33

Mura v pričakovanju prihoda nekdanjega velikega upa slovenskega nogometa! Potrditev že v tem tednu?

Aleš Cipot / Ekipa SN
Sobočani igralski mozaik za prihajajočo sezono kakopak sestavljajo daleč od oči javnosti. Vsaj za zdaj je videti, da bodo največji del novosti v Fazaneriji razkrili ob začetku priprav na začetku prihodnjega tedna. Po naših informacijah je dogajanje v zakulisju nadvse razgibano. Od zelo zanesljivega vira smo dobili namig, da so črno-beli zelo blizu dogovora o sodelovanju s tretjo novo močjo; po Alminu Kurtoviću in Gabru Dobrovoljcu naj bi si dres Mure nadel tudi Tamar Svetlin.

Potem ko muraši v pretekli sezoni niso uresničili želenega cilja, je bilo bolj ali manj jasno, da bo igralska zasedba med odštevanjem do novega tekmovalnega obdobja doživela korenite spremembe. Zdaj o tem ni več (skoraj) nikakršnega dvoma. Najprej so prišli na vrsto odhodi, ki se z Mirlindom Dakujem, Amarjem Beganovićem, Martinom Šrolerjem in Nejcem Vidmarjem še niso zaključili. Pričakovati jih je še kar nekaj, morda tudi kakšen odmeven prestop. Ob tem seveda velja ponoviti, da na zelenici ne bo več Gregorja Balažica, ki bo imel v prihodnje pomembno vlogo ob njej. 


Bo pa v zasedbi gotovo nekaj novih obrazov. Edina za zdaj potrjena okrepitev je Almin Kurtović, črno-beli so menda že sklenili dogovor tudi z izkušenim branilcem Gabrom Dobrovoljcem, ki je zvezdne trenutke doživljal v Domžalah. Nazadnje je branil barve Radomelj. A to še ni vse, po naših informacijah je tik pred vrati prekmurskega nogometnega hrama odmevna nova moč v zvezni vrsti. Iz zanesljivega vira smo dobili namig, da naj bi si črno-belo opravo nadel nekdanji veliki up slovenskega nogometa Tamar Svetlin, ki je preteklo sezono s statusom posojenega igralca Celja končal v Bravu. Grofi naj bi pred dvema letoma Domžalam za njegove usluge odšteli okrog ...

VEČ O DOGAJANJU V PREKMURSKEM PRVOLIGAŠU SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: mura, svetlin

Članki iz rubrike