Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 06.06.2023 15:39:01

Bo Barcelona ostala brez prvega napadalca?! Lewandowski nova tarča, zanj pripravljajo noro ponudbo!

Profimedia
Se bo tudi Robert Lewandowski preselil v Savdsko Arabijo?

Robert Lewandowski je v svoji prvi sezoni v dresu Barcelone postal najboljši strelec španskega prvenstva. Na poti do državnega naslova je dosegel 23 zadetkov, s čimer je prehitel Karima Benzemaja (19), a je bila njegova vloga na igrišču za blaugrano precej pomembnejša od doseganja zadetkov. Poljak je že s svojo prisotnostjo na zelenici odpiral ogromno prostora soigralcem, bil pa je tudi izkušeni vodja, ki ga je pomlajena katalonska slačilnica še kako potrebovala.


Jasno je, da so pri Barceloni s predstavami visokoraslega napadalca zadovoljni, a je navijače zaskrbela novica, ki jo je ob koncu španskega prvenstva obelodanil nemški Sky. Nekdanji napadalec Bayerna naj bi bil zadnji v vrsti zvezdnikov, ki se nahajajo na tarči neskončno bogatih klubov iz Savdske Arabije. Po Cristianu Ronaldu, Karimu Benzemaju in vseh ostalih potencialnih zvezdniških okrepitvah bi se lahko v tamkajšnjo ligo preselil še eden od nogometašev, ki so zaznamovali zadnje desetletje evropskega nogometa na najvišji ravni.

V Savdski Arabiji naj bi za Lewandowskega pripravljali vrtoglavo ponudbo, a so Španci prepričani, da Poljaka tovrstni izzivi zaenkrat ne zanimajo. "Njegova fizična pripravljenost je na vrhunski ravni in še več let lahko igra med najboljšimi, zato takšna sprememba zanj trenutno nikakor ne prid v poštev," so zapisali pri španskem časniku Mundo Deportivo. Pogodba z Barcelono prvega napadalca blaugrane veže vse do leta 2026.

Članki iz rubrike