Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 30.05.2023 17:58:59

Bil je najboljši igralec lige, zdaj pa išče nov izziv: Na preži so tudi najboljši slovenski klubi!

ALESFEVZER.COM
V pravkar končani sezoni je dokončno opozoril nase, zdaj pa želi zamenjati klubske barve.

Le malokdo je verjel, da se bo Aluminij že po eni sezoni vrnil med prvoligaše. Lansko poletje to nekako niti ni bil cilj kluba, toda na koncu se je zgodilo prav to. V moštvu Roberta Pevnika je kar nekaj igralcev, ki so zanimivi za večje in bogatejše klube, prvo ime šumarjev pa je bil nedvomno Nik Marinšek. Štiriindvajsetletni napadalno usmerjeni vezist ima za sabo izjemno obdobje, v katerem je zabil 25 golov in dodal še osem asistenc, zdaj pa si želi narediti korak naprej, čeprav ima do konca pogodbe z Aluminijem še eno leto.


To je dal jasno vedeti tudi športnemu direktorju šumarjev. "Res je, imam še eno leto pogodbe, a sem se že trikrat pogovarjal s športnim direktorjem in mu rekel, da želim narediti korak naprej. Imam skoraj sto nastopov v prvi ligi, star sem 24 let in narediti moram naslednji korak, sem ambiciozen. V Aluminiju sem doživel praktično vse, kar sem lahko, zdaj smo prišli še nazaj v prvo ligo. Nisem požrešen, a včasih je treba malo gledati tudi nase. Razmišljam tako, kot bi verjetno vsak, če bi bil na mojem mestu. Želim narediti korak naprej. Če bo prišla prava ponudba, bo to to," je kolegom iz tiskane izdaje Ekipe SN povedal Marinšek in dodal: "Vztrajal bom, da se dogovorijo. Klubu sem jasno povedal svoje želje, zdaj pa upam, da bi mi po sedmih letih, kolikor sem tu, lahko malo ustregli. Upam, da se bomo dogovorili. Lepo mi je v Aluminiju, ampak hočem stopiti na naslednjo stopničko."

Kakšna pa je želja, odhod v tujino ali igranje za katerega od večjih domačih klubov? "Vseeno, samo da je stopnička višje in da je ponudba finančno ugodnejša, navsezadnje nimam več 18 let."

Članki iz rubrike