Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 30.05.2023 11:20:25

Liverpool prihaja v Stožice!? Angleži so se šaljivo spravili na Slovenijo!

m24.si
Liverpool se letos po šestih letih ni uvrstil v ligo prvakov.

Ta neuspeh zasedbe Jurgena Kloppa pa je poskrbel tudi za številne šale na račun tega, da so se uvrstili v ligo Europa. To pomeni, da jih čakajo evropske tekme v četrtek, kar je med najboljšimi klubi v Angliji pogosto tarča posmeha. Iz tega dejstva pa so se tokrat norčevali kar pri profilu navijaškega Youtube kanala iz Liverpoola Redmen TV. V objavi so se pripravili na prihajajočo sezono in zapisali: »Slovenija v četrtek in dvorišče od nekoga v nedeljo! Pojdimo.«

S tem so se navezovali še na dejstvo, da jih v novi sezoni čaka gostovanje pri Lutonu, ki se je senzacionalno prebil v premier ligo in je njegov stadion nekaj posebnega. Kenilsworth road je bil namreč zgrajen leta 1905 in čeprav je doživel kar nekaj obnov, je še vedno zastarel. Najbolj zanimivo dejstvo pa je, da so zaradi prostorske stiske vhodi na stadion speljani kar čez stanovanjske objekte in ob dvoriščih nekaterih hiš.

Čeprav se pri navijačih Liverpoola šalijo na račun tega, da bi tekme v četrtek igrali v Sloveniji, pa se pri nas nikakor ne bi branili, da bi redsi gostovali pri Olimpiji, ki ima edina možnost uvrstitve v ligo Europa.

Članki iz rubrike