Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
11 30.05.2023 12:15:58

Se obeta najbolj nora pogodba v zgodovini športa? Ne boste verjeli, kakšno ponudbo ima na mizi Lionel Messi!

Profimedia
Se nam obeta bombastično poletje?

Lionel Messi bo le še mesec dni član francoskega PSG-ja, potem pa bo te zgodbe zanj po dveh letih konec. Če se je še pred pol leta zdelo, da bi lahko argentinski zvezdnik podaljšal pogodbo s Parižani, pa se to trenutno zdi kot misija nemogoče. Ne toliko zaradi financ kot zaradi dejstva, da se je močno skrhal nogometašev odnos z navijači, da Messi še zdaleč ni najbolj priljubljen v Parizu. 

Veliko je bilo govora o njegovi vrnitvi v Barcelono, s katero pa bi se moral zaradi vseh težav katalonskega velikana, najverjetneje odpovedati velikemu delu plače, ki jo je bil vajen v zadnjih letih. Zato pa so vedno glasnejše govorice o njegovi selitvi v Savdsko Arabijo, natančneje v Al Hilal. 

Kot poroča Footmercato, mu rival Al Nassra, za katerega igra Cristiano Ronaldo, nudi 600 milijonov evrov za eno sezono, kar je trikratnik tega, kar zasluži Portugalec. "Prva izbira za Messija je vedno vrnitev v Barcelono, a ga katalonski klub ne more pripeljati, zato se je zdaj osredotočil na Savdsko Arabijo. Njegov oče je že sprejel ponudbo," je zapisal novinar. Al Hilal želi sestaviti ekipo, v kateri bi bil med drugim tudi Sergio Busquets in tudi Jordi Alba.

Članki iz rubrike