mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 01.04.2023 07:14:49

Bodo Stožice končno bolj polne! Poglejte kaj sporočajo iz Olimpije! Čim prej hočejo zakleniti ...

Martin Metelko
Jutri se Zmaji po reprezentančnem premoru vračajo v Stožice. Čaka jih 29. krog 1. SNL, v katerem se bodo pomerili s Taborjem iz Sežane.

Ljubljančani so z visoko prednostjo trenutno še vedno na prvem mestu lestvice. Kot trenutno izgleda, se bo v nedeljo v prestolnici zbralo veliko število navijačev. Se bodo Zmaji uspeli oddolžiti navijačem in na svoj račun pripeljati nove tri točke?
Aljaž Krefl je pred nedeljskim obračunom v Stožicah povedal: "Premor je bil dolg, vsi komaj čakamo, da se vrnemo nazaj v Stožice. Dva tedna brez tekmovalnega ritma je dolga pavza, zato smo že vsi neučakani, da spet igramo pred domačim občinstvom. Vzdušje v ekipi je kot že celo sezono fantastično. Vsi fantje sledimo enemu cilju, tako da se osredotočamo na tekmo in na nove tri točke. Zadnja tekma v Sežani se je končala z rekordno zmago, kar je dobra popotnica, a tekma v Stožicah bo sedaj čisto drugačna. Vsaka tekma je tekma zase. Tekma bo težka, se pa vsekakor nadejamo zmage. Od Sežane pričakujemo kompaktno igro, igro na rezultat. V tekmo vstopajo iz zadnjega mesta lestvice, kar je sigurno dobra motivacija. A po drugi strani se tudi mi borimo, da čim prej zaklenemo naslov prvaka."
V nedeljo se bo na tekmi s Sežano začela dobrodelna akcija, v sklopu katere bo NK Olimpija otrokom podarili 10.000 žog. Na tej tekmi bo vstop za prvih 4000 obiskovalcev prost, brezplačne karte so že pošle. Krefl je o dobrem vzdušju na tribuni povedal: "Želimo si, da bi bile Stožice polne, kot je to le mogoče. Mislim, da si to tudi zaslužimo, tako ekipa, Olimpija in Ljubljana. Lepo bi bilo, da se navijači vračajo na tribune in so vsako tekmo prisotni v večjem številu. Apeliram na vse navijače kluba, da tudi v prihodnje prihajajo na tekme in nam z glasno podporo pomagajo priti do naslova prvaka."

Značke: olimpija, prva-liga

Članki iz rubrike