stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 31.03.2023 12:59:21

Nogometaš z avtom poletel v športno dvorano polno otrok, posnetek osupne! (video)

Maroški nogometaš Sofian Kiyine je v Liegeu v Belgiji doživel hudo prometno nesrečo, ko ga je z avtom dobesedno izstrelilo v športno dvorano. Igralec belgijskega prvoligaša Oud-Heverlee Leuven OHL se je v nesreči poškodoval in so ga prepeljali v bolnišnico, a njegovo življenje ni ogroženo.

Kiyine je med vožnjo z veliko hitrostjo izgubil nadzor nad vozilom, v krožišču trčil v robnik, zletel čez cesto in pristal v dvorani. Na posnetku, ki se je viralno razširil po družbenih omrežjih, je videti, kako nogometašev avto leti po zraku kot izstrelek in nato pristane v športni dvorani, v zidu stavbe pa pusti ogromno luknjo.

Vezist belgijskega Leuvna je imel srečo v nesreči. Čeprav je bilo v dvorani veliko otrok, pa nihče razen voznika ni bil poškodovan. Nekaj trenutkov pred nesrečo so otroci odšli v garderobo. V športni dvorani Louis Melin, ki bo nekaj časa zaprta, delujejo klubi malega nogometa, košarke in gimnastike.

Sofian Kiyine pm
Profimedia



"Sofiana so prepeljali na urgenco najbližje bolnišnice, kjer bo nogometaš ostal na opazovanju in bodo opravili tudi nekaj preiskav, vendar njegovo življenje ni ogroženo. V nesreči ni bilo udeleženih drugih vozil ali oseb. V klubu čakajo več podrobnosti o okoliščinah in vzroku nesreče, da se bomo lahko ustrezno odzvali," so sporočili iz kluba.

Kiyine se je rodil v Belgiji in je nogometno šolo opravil v mladinski akademiji Standard Liegea. Pri 18 letih se je preselil v Chievo, igral je še za Salernitano, Lazio in Venezio, lani poleti pa se je pridružil OH Leuvnu. Igral je za maroški reprezentanci do 20 in 23 let, na debi v članski reprezentančni vrsti za atlaške leve pa še čaka.

Članki iz rubrike