Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 19.03.2023 13:35:39

Z igralcem več niso uspeli premagati Radomelj, Krznar pa pravi: Kar smo počeli v končnici, je ...

Grega Wernig
Damir Krznar po novem spodrsljaju Maribora nikakor ne more biti zadovoljen.

Maribor je v lovi na prepričljivo vodilno Olimpijo doživel nov neuspeh, na gostovanju pri Radomljah je uspel osvojiti zgolj točko.


"Glede na prikazano zagotovo ne moremo biti zadovoljni. Naredili smo precej za zmago v fazi napada, vendar zapravili 3, 4 res velike priložnosti. Maščevalo se nam je, da smo premlahavo šli v tekmo, igrali prepočasi in prepustili Radomljam sredino igrišča, skozi katero so nas ranili, čeprav smo vedeli, da so najmočnejši v kombinatoriki v sredini. Analiza med pripravami na tekmo je pokazala, da imajo prav Radomlje izmed vseh ekip v ligi največji odstotek napadov, ki jih izpeljejo s sredine igrišča, za kar potrebujete veliko mero spretnosti in kar zares preseneča. Podarili smo jim gol, potem smo se uspeli vrniti in si ustvariti še precej priložnosti. V prvem polčasu bi morali odločiti tekmo, ni nam uspelo. V drugem smo sicer imeli pobudo, a ne dovolj konkretno in odločno kot v prvem, da bi na koncu slavili," je za spletno stran Maribora uvodoma dejal trener Damir Krznar.

Vijoličaste še bolj boli dejstvo, da so imeli od 73. minute igralca več, saj je bil izključen Gaber Dobrovoljc. "Radomljani so se še bolj zaprli in zgostili prostor, nismo več prihajali v prave priložnosti. Nismo izkoristili številčne prednosti, saj smo po njihovem rdečem kartonu preveč hiteli. S številom priložnosti smo lahko zadovoljni, z učinkovitostjo pač ne. Osvojili smo le točko, ponujale so se tri. Kar smo počeli v končnici, je ustrezalo tekmecem. Dvigovali smo žogo v zrak, kar ni naše orožje. Gostitelji so se bolje znašli, mi pa se nismo uspeli dovolj umiriti in zbrati. Verjel sem, da bomo z igralcem več in glede na tehnično postavljeno moštvo vendarle naredili več ter dosegli namen," je priznal hrvaški strateg.

Značke: maribor, krznar

Članki iz rubrike