Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 19.03.2023 12:21:37

Ronaldo! Stoječe ovacije! Ne zaradi gola, naredil je izjemno človeško potezo, ki ... (video)

Profimedia
Cristiano Ronaldo je znan po tem, da ima neizmerno lakoto po golih. Toda ali je spremenil značaj ali je samo malce starejši?

Cristiano Ronaldo je bil ključni igralec za preobrat in zmago njegovega kluba Al Nasr proti Al Abhu z 2:1. Dal je gol s prostega strela, toda na svetovnem spletu bolj odmeva o Ronaldovi potezi, ko je bila v 86. minuti za Al Nasr dosojena enajstmetrovka. Vsi so pričakovali, da bo žogo vzel v roke Ronaldo, toda ... Portugalec je strel z bele točke prepustil Brazilcu Talisci. Slednji je prevzel odgovornost in seveda brez težav zadel za zmago. Ampak Ronaldo ni sam od sebe prepustil izvajanje kazenskega strela soigralcu. Na spletu kroži posnetek, da je to storil po nagovarjanju igralcev iz nasprotne ekipe. Nekateri igralci Al Abhe so dejali Ronaldu na izvajanje 11m prepusti Talisci, ki se bori za naslov najboljšega strelca lige. In Ronaldo jih je poslušal, še preden je Talisca streljal, pa je prišel do igralca Al Abhe Sarija Amra in se mu zahvalil, da ga je opozoril na to. 
"Cristiano Ronaldo je poseben in zelo spoštovan igralec. Tudi do mene je pokazal veliko spoštovanje, ker mi je prepustil streljanje najstrožje kazni," je po tekmi dejal Talisca, ki ima zdaj na 'računu' 14 zadetkov, vodilni strelec lige Abderezak Hamdalah pa je dal gol več. 

Članki iz rubrike