profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 19.03.2023 12:41:00

Neumnost brez primere! Skušali so posnemati Messija in se ob tem povsem osramotili! (video)

Profimedia
Cirkuški vložek se jima je povsem ponesrečil.

Nedeljska tekma španskega prvenstva med Rayom Vallecanom in Girono se je končala z remijem (2:2), bolj kot zaradi rezultata pa se je obračun v Madridu znašel v središču pozornosti zaradi izjemno redke situacije, ki se je zgodila ob koncu prvega polčasa. Nogometaši Raya so takrat še vodili z 2:1, hkrati pa se jim je ponudila lepa priložnost, da gostom pobegnejo na dva zadetka prednosti in morda že rešijo vprašanje končnega zmagovalca.

Arnau Martinez je z nespretnim posredovanjem v kazenskem prostoru podrl Alvara Garcio, glavni delilec pravice pa je upravičeno pokazal na belo točko. Odgovornost je prevzel Oscar Trejo, njegov strel z 11 metrov je gostujoči vratar Paulo Gazzaniga ubranil, a je prehitro zapustil golovo črto, strel z bele točke pa se je moral tako ponoviti. In sledila je poteza, ki je ni pričakoval nihče.



V slogu Lionela Messija leta 2016 in še pred tem Johanna Cruyffa, ki je to presenečenje uprizoril leta 1982, je Trejo namesto udarca žogo le rahlo podal v smer vtekajočega Isija Palazona. Ampak ... Kjer je navezi Lionel Messi-Luis Suarez pred sedmimi leti spektakularno uspelo, je nogometašema Raya spektakularno spodletelo. Strel Isija je zletel visoko preko gostujočih vrat, kot se je izkazalo kasneje, pa je ta cirkuški vložek Madridčane stal tudi dragocenih točk.

Spomnimo; zvezdnika Barcelone sta se za nevsakdanjo izvedbo enajstmetrovke odločila ob visokem vodstvu Kataloncev. "To je bila izključno njuna odločitev. Te stvari je treba dobro premisliti in se o njih pogovoriti, ko so glave hladne. Vse, kar lahko rečem, je, da tega nismo vadili," je bil po tekmi razočaran strateg Raya Andoni Iraola.

Članki iz rubrike