stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 14.03.2023 12:59:41

Trudil se bo! Riera po končani kazni stopil pred sedmo silo in priznal: Ne morem trditi 100 odstotno, lahko pa ...

Luka Vovk
Olimpijo po bolečem porazu z Domžalami čaka še en zahteven obračun.

Olimpija je konec prejšnjega tedna pred domačimi gledalci zabeležila boleč poraz, Domžale so bile boljše s kar 4:1. Na srečo zmajev si je spodrsljaj privoščil tudi najbližji zasledovalec Maribor, ki je v Ljudskem vrtu zgolj remiziral s Taborom, s čimer je razlika na vrhu lestvice ostala še zmeraj velikanskih 16 točk.


A zmaje čaka že nova zahtevna preizkušnja, v 27. krogu, ki bo na sporedu že sredi tedna, se odpravljajo na gostovanje k Celju. Tokrat bo na zelenici tudi trener Albert Riera, ki je izpustil zadnje tri dvoboje Olimpije zaradi kazni, ki si jo je prislužil s svojim početjem v Kopru.

"Vesel sem, da se lahko vrnem na klop. Želim si biti tam z ekipo. Ne morem trditi 100 %, lahko pa obljubim 99 %, da se bom trudil, da se kazen ne bo več ponovila. Želim biti kot kamen. Včasih je res težko, ko izgubljaš tekmo zaradi majhnih podrobnosti. Proti Domžalam nismo imeli najboljšega prvega polčasa. V drugem polčasu je bil rezultat 1-1. Igrali smo našo igro, bili smo Olimpija. Čas je, da gremo naprej, se učimo, dobivamo nove izkušnje in rastemo. Od zdaj naprej moramo na vsaki tekmi pokazati intenziteto, saj le to lahko v nogometu nadzoruješ. Do sedaj še nismo imeli dveh slabih tekem zapored. Treba se je hitro odzvati in popraviti napake," je Riera povedal na novinarski konferenci pred tekmo s Celjem, ki ga Olimpija v letošnji sezoni še ni premagala. Bo tako tudi ostalo po sredinem dvoboju, ki se bo na stadionu Z'Dežele začel ob 17.30?

Značke: riera, olimpija

Članki iz rubrike