Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 14.03.2023 09:34:24

Vrag je odnesel šalo, Guberac 'grozi' svojim igralcem: Če bodo tako igrali proti Muri, potem bo avtobus ...

fckoper.si
Koprčanom v nadaljevanju sezone nikakor ne steče. Edina svetla točka je napredovanje v četrtfinale pokalnega tekmovanja. Na šestih prvenstvenih preizkušnjah ob zgolj dveh osvojenih točkah še niso zmagali. Pričakovanja so kakopak ekstremno večja, toda na Bonifiki kljub temu niso posegli po dokaj običajni praksi. Zoran Zeljković ostaja na klopi, zato pa športni direktor Ivica Guberac 'obrača ploščo' in napoveduje drugačen pristop do igralcev.

Na Bonifiki so verjeli, da po pokalnem uspehu proti Domžalam nič več ne bo, kot je bilo, toda proti Celjanom je bilo spet vse po starem. Oziroma še slabše, zlasti drugi polčas je bil izpod vsake kritike. Četrti zaporedni prvenstveni domači poraz je bil neizbežen. Kaj se dogaja, kaj je razlog za tako bledo podobo rumeno-modrih? Obstaja kakšno pojasnilo? "Ni ga," je bil prvi odziv Ivice Guberca. "Menim, da smo med zimskim premorom kadrovali nogometno. Mnogi so nam to priznavali, tudi na pripravljalnih srečanjih smo bili videti zelo dobro. Do te mere, da sem bil presenečen. Proti resnim ekipam smo bili na zavidljivi ravni, nismo bili 'luzerji'. Če bi mi takrat kdo dejal, da bomo po šestih krogih imeli vsega dve točki, bi mu gotovo odvrnil, da nima pojma in naj se odmakne od mene, a zdaj dobivamo potrditev nogometne nepredvidljivosti. Vse se lahko zgodi, nič ni izključeno," je nadaljeval športni direktor kanarčkov in se vrnil na spomladansko premiero z Mariborom. "Do zgrešene enajstmetrovke je bila naša podoba zelo dobra. Potem je šlo vse le navzdol. Od takrat se je vse ustavilo, od tega trenutka zame to niso več isti igralci. Ne vem, ali jih je poraz tako 'ubil'. Ker so bili zares močno razočarani. V slačilnici so skoraj jokali. S takšnim odzivom sem bil zadovoljen, ker je razkrival, da jim je mar, a po takšni tekmi se je vendarle spet treba dvigniti. Že na naslednji. Mi se nismo."

Odslej strožja pravila


In kakšna je rešitev, kako iz nastale situacije? "Treba je delati. Še bolj zagnano, še boljše. Druge rešitve ni, to vem iz svojih igralskih izkušenj ..."

CELOTEN POGOVOR S ŠPORTNIM DIREKTORJEM KOPRA IVICO GUBERCOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: guberac, koper

Članki iz rubrike