Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.02.2023 12:19:24
Deli članek:

Le še do konca sezone?! Ljubljencu Green Dragonsov bo potekla pogodba, želja pa je ...

alesfevzer.com

Po zadeti enajstmetrovki je bil junak drugega večnega derbija v tej sezoni, po zgrešeni je postal eden glavnih osmoljencev tretjega. Mario Kvesić je kljub temu že v sredo proti Gorici z zadetkom in asistenco spet pokazal, kako pomemben člen ljubljanske zasedbe je.

V Širokem Brijegu rojeni nogometaš ostaja prvi asistent Olimpije. Je eden tujih nogometašev, ki na slovenske zelenice vnaša največ dodane vrednosti, zato ni nobena skrivnost, da bodo poskušali v prestolnici narediti vse, da bo Kvesić tudi v prihodnje del zeleno-bele zasedbe. Enaintridesetletniku se pogodba z zmaji namreč izteče ob koncu sezone. Kot je za Ekipo pred časom povedal Goran Boromisa, pa v klubu že pripravljajo novo pogodbo. "Odločeni smo, da Mariu ponudimo najboljše pogoje, ki mu jih v tem trenutku lahko. Nobenega dvoma ni, da je zelo pomemben igralec za našo ekipo, povrhu pa je še pravi profesionalec," je takrat dejal športni direktor ljubljanskega kluba.

Pred tekmo z Gorico je o tem, koliko je znanega o njegovi prihodnosti, spregovoril tudi Kvesić. "Zame je najpomembnejše, da sem v Olimpiji srečen in da obstaja obojestranski interes, da ostanem tukaj. S klubom smo že začeli pogovore in videli bomo, kaj bo to prineslo. Vesel bom, če ostanem, in to je vse, kar šteje. Nimam razlogov, da bi iskal izhod. Vidim se v Ljubljani, bomo pa videli, kaj se bo zgodilo do konca sezone. Ni vse v mojih rokah, še enkrat pa ponavljam, da je moja želja ostati tukaj," je razkril nekdanji mladi reprezentant Bosne in Hercegovine. V tej sezoni se je v domačem prvenstvu podpisal že pod osem zadetkov in sedem asistenc.