oba Svet24.si

Sodnik ji je ukazal, da album svojih golih ...

maxresdefault Svet24.si

Najbogatejši vladar ima 7000 luksuznih ...

Peter-Suhel Necenzurirano

Bivši šef Janševega kabineta v treh letih do ...

igor pirkovic bobo Reporter.si

Manipulacija Igorja Pirkoviča v TV Dnevniku: ...

ronaldo 2 Ekipa24.si

Joj, kakšen revež! Prizor osupne, Ronaldo po ...

tiktok-banner-with-watercolor-splatter_69286-194 Odkrito.si

Je TikTok v velikih težavah?!

matjaž kek jan oblak Ekipa24.si

V srce! Kek o očitkih, da Slovenci nočejo igrati...

nu
nu
1 14.07.2022 12:38:18

Milan Mandarić znova udaril po novem vodstvu Olimpije: To je sramota! Bojim se, da ...

alesfevzer.com
Srbsko-ameriški poslovnež je še enkrat več udaril po vodstvu Olimpije.

Da nova vodstvena struktura Olimpije, na čelu z Adamom Deliusom ni v dobrih odnosih z bivšim predsednikom zmajev Milanom Mandarićem, ni nikakršna skrivnost. Slednji trdi, da mu novopečeni lastniki Olimpije dolgujejo denar, zadeva je šla celo tako daleč, da je na koncu pristala na sodišču. Milan Mandarić je že večkrat javno kritiziral Deliusa, Igorja Barišića in ostale, tudi v intervjuju za srbski portal 24 sedam je o njih povedal vse prej kot kaj lepega.

"To, kar se dogaja okrog mojega kluba, ni normalno. Veliko klubov sem kupil in prodal, vsaki posel bi končal z nekaj odvetniškimi stranmi v pogodbi ... Toda v tem primeru so prišli čudni ljudje. Delajo napake, ne spoštujejo očitne stvari, kot so pogodbe. Sploh ne vem več, kaj je njihova misija. Oni so nekaj mesecev pred prevzemom kluba preverjali vse podatke, koliko in kam sem jaz vlagal svoj denar. Po vsem, kar se je zgodilo, se mi zdi, da so prišli nepripravljeni in bojim se, da se bo to za Olimpijo slabo končalo. To je sramota. Nimam več želje, da bi se tja vrnil, rad bi zgolj vrnil življenje, ki sem ga nekdaj imel," je dejal Milan Mandarić.In spregovoril tudi o tisti famozni tiskovni konferenci ob predstavitvi Alberta Riere, ki so jo prekinili Green Dragonsi. "Navijači velikokrat nimajo prav, toda oni so del nogometa. Ko pridejo v klub novi ljudje, morajo prepričati okolico, da je projekt dober za klub in da zaprosijo za podporo in pomoč okolice. Problem je, da med njimi ni bilo komunikacije. Zato se je tudi zgodilo, da so navijači prekinili konferenco predsednika kluba in da so ga zmerjali ... To je sramota za klub, mesto, vse ..."

Mandarić je govoril tudi o dolgu novega vodstva Olimpije, ki ga imajo do njega: "Še vedno mi niso plačali, kar bi morali. Veliko denarja sem jim pustil, 25 milijonov evrov sem vložil, mislil sem, da bo ta prodaja dokapitalizacija in da mi izplačajo samo osnovne stroške v višini med 1 in 1,5 milijona evrov. Jaz sem, ko sem prišel v klub, plačal 4 milijone evrov, dogovoril sem se z bivšim lastnikom in čez dva dni je bila transakcija izvedena, prav tako primopredaja. Prišel sem v klub, v katerem ni bilo niti enega nalivnega peresa. Naredil sem reorganizacijo in šel dalje. Novi lastniki so se odločili, da gredo po stranpoteh in zato smo končali na sodišču. Tožiti se moram za nekaj, kar ni za sodišče. Nimam druge izbire!"

Članki iz rubrike