Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
6 14.07.2022 11:13:21

Mandarić pljunil po Slovencih! Hude obtožbe na račun naših ljudi: Ne marajo, ko tujec ...

Domen Jančič
Milan Mandarić je ostro kritiziral Slovence.

Nekdanji prvi mož Olimpije Milan Mandarić je v intervjuju za srbski portal 24 sedam spregovoril o Sloveniji, Slovencih in o svojem času, ki ga je preživel v deželici na sončni strani Alp. Pri tem ni izbiral besed, ostro je kritiziral, pljuval po slovenskemu narodu in razložil, da so ga Slovenci zelo razočarali. 

"Kot majhen sem načrtoval, da grem v Ameriko in tam začnem delati, toda oče mi je govoril: 'Ne idi sine tja, tvoja Amerika je Slovenija.' Te besede sem si dobro zapomnil in ko me je prijela nostalgija, sem izbral, da odidem v Slovenijo. Ni bila moja namera, da ostanem sedem let v klubu, kajti pred tem nikdar nisem bil tako dolgo v klubih, v katerih sem deloval. Veste, zdaj do mene prihajajo ljudje iz Ljubljane in mi priznavajo, da sem pomagal Olimpiji. Jaz pa se potem vprašam, kje so bili ti isti ljudje prej, da bi me podprli, ko sem potreboval pomoč. Ko jim postavim to vprašanje, mi iskreno povedo, da je v krvi Slovencev, da nimajo radi, ko pride tujec in jim pokaže, da je boljši od njih. Jaz sem, recimo, na eni srbski televiziji povedal vic, ki sem ga slišal od Slovenca, pa sem potem zaradi tega vica bil v težavah," je dejal Milan Mandarić. 


In nadaljeval: "Vic je o bogu, ki je ustvaril Zemljo. Srečen je bil, ker je ustvaril lepo Avstrijo, Švico in Slovenijo. Ko je od zgoraj videl Slovenijo, je rekel, da je pretiraval z lepoto Slovenije, zato je naredil ravnovesje s tem, da je spustil skupino Slovencev, da tukaj živijo. Ko so to oddajo ljudje videli, me je en Slovenec klical tri, štirikrat in me žalil, vse živo mi je govoril, dokler nisem izgubil potrpljenja in mu rekel: 'Veš kaj, ti si eden od te skupine ljudi, ki so bili spuščeni v Slovenijo.' Potem me je končno pustil na miru. Slovenija je fantastično lepa država, toda ljudje so me razočarali." 

Članki iz rubrike