Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 04.07.2022 09:55:07

Noro! Prosinečkemu očitali kartanje, pripeljali pa Riero, ki je dobil nogo zaradi - pokra!

Arsen Perić
V zmajevem gnezdu več kot očitno vlada pravi kaos.

Robert Prosinečki je ostal brez službe, odšel je tudi športni direktor Mladen Rudonja. Vodstvo kluba je takrat v javnost poslalo sporočilo, v katerem je med drugim hrvaškemu strokovnjaku očitalo kartanje na pripravah. "Robert Prosinečki je bil v preteklosti vrhunski nogometaš, danes pa živi svoje življenje, kot ga je vajen! Noče biti vzor igralcem in slediti ​​na klubski filozofiji in vrednotam.
Potem, ko je klub napovedal njegov odhod z mesta trenerja, je v javnost iz ure v uro prihajalo vedno več nevzdržnih trditev in floskul. Nihče pa ne ve, da je na pripravah trenerski štab večkrat (skoraj vsak dan) kartal do 4. ure zjutraj z alkoholom in cigaretami. Poleg tega je kot trener neodgovorno prestavljal ali celo odpovedoval načrtovane treninge..." so zapisali na klubski spletni strani.


Potem pa je ista uprava pravzaprav pljunila v lastno skledo, ko je za njegovega naslednika pripeljala Alberta Riero. Nekdanji zvezdnik Liverpoola ima za sabo pestro kariero, ki jo je zaznamovalo tudi nekaj nenavadnih stvari. Ena tistih, ki močno bode v oči, je dejstvo, da ga je Udinese novembra 2014 odpustil zaradi pokra. Riera je namreč sodeloval na turnirju v Sloveniji in zaradi tega izpustil srečanje svojega kluba s Chievom v serie A. Riera je na družbenih omrežjih klub označil za najslabšega, za katerega je igral v svoji karieri, in s tem še dolil olja na ogenj, tako da je bila 'noga' neizbežna.

Je pa Riera na tistem turnirju osvojil drugo mesto in zaslužil dobrih tri tisoč evrov.

Članki iz rubrike