20120316-00343967 Svet24.si

Zaradi odločitve vlade kmalu dražji bencin in ...

nevihtna linija Svet24.si

"Neverjetna linija neviht" ni segla do Slovenije

marjan podobnik janez jansa bobo Necenzurirano

Nov nepremičninski posel Janeza Janše

nina krajnik-pl Reporter.si

To je resnica o »diplomatski« karieri Nine ...

maribor - olimpija Ekipa24.si

Rušilna Olimpija! Maribor nemočen, zeleno-belo ...

Jacqueline Njena.si

Hrvati Jacqueline še niso pozabili

elsnik Ekipa24.si

Močne besede Elšnika! Kapetan zmajev dvignil ...

nu
nu
1 04.07.2022 08:34:57

Do konca?! Green Dragonsi prekinili molk, z napovedjo pa šokirali: Naš upor, borba za Olimpijo se začenja ...

Grega Wernig
Najzvestejši navijači Olimpije so se odzvali na aktualno dogajanje v klubu.

Dogajanje pri Olimpiji je v zadnjih dneh dvignilo ogromno prahu, v nedeljo zvečer pa so se na vse skupaj odzvali tudi najzvestejši navijači kluba. Green Dragonsi so prekinili molk, na spletni strani pa spisali sporočilo, s katerim vabijo vse tiste, ki jim je mar za ljubljanskega prvoligaša, naj podprejo klub. Z akcijo začenjajo v četrtek, ko Olimpijo čaka prva preizkušnja v kvalifikacijah za konferenčno ligo z luksemburškim Differdangejem. Zapis si lahko v spodnjih vrsticah preberete v celoti.

"Mazohizem je beseda, ki je zadnja leta postala sinonim za vse Olimpijine navijače.Meja pa ni zgolj beseda, ampak dejstvo, ki je tokrat neizogibno. In hrvaško-nemška mafija, ki brije norca iz vseh nas je dokončno prestopila mejo dobrega okusa. Jeza, bes, maščevanje… Vse besede so tokrat odveč. Mobilizacija vseh, ki vam je kaj do Olimpije je nujna! VSEH! Tudi tistih, ki že nekaj časa ne obiskujete Stožic, ker klub ni urejen. To je naša borba, to je borba vseh nas, borba za našo Olimpijo. Ko legenda svetovnega nogometa jasno in glasno pove, da ima Olimpijo, Ljubljano in njene navijače iskreno rad in nam na usta polaga, da se naj za svoj klub borimo, dodaten razmislek ni potreben! Novi lastniki so verjetno najhujša stvar, ki se je zgodila nogometni Olimpiji kadarkoli. Ne pozabite na te besede Roberta Prosinečkega: 'Lahko se le zahvalim vsem ljudem v klubu, ki imajo Olimpijo zares radi, z njimi sem odlično sodeloval. To so čudoviti ljudje. Želeli smo si, da bi Olimpija naredila korak naprej. Bog daj, da ga tudi bo, ampak ne verjamem, da je s temi ljudmi kaj takega mogoče. Tako voditi tak klub je absurd, ki ga sam še nisem doživel.' Ne pozabite na Vidmarja, Pavleta, Jovića, navsezadnje tudi Delameo. Vsi naši fantje, z zelenim srcem! Naš upor, borba za Olimpijo se začenja v četrtek 7.7.2022 ob 16.00 na severni ploščadi Stožic. In to s povezovanjem! Zato, ker znamo skupi držat, ko je to najtežje! Vabljeni vsi navijači Olimpije.

Tudi tisti, ki ne greste na tekmo. Na pivo, burek ali burger in predvsem med prijatelje, ki nam ni vseeno za Olimpijo. V tej borbi ne smemo popuščati niti za milimeter, a vedite, da je bolj kot kadarkoli pomembno, da se povežemo VSI, KI NAM OLIMPIJA NEKAJ POMENI! Povej naprej!"

Članki iz rubrike