Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.06.2022 13:27:23
Deli članek:

Vroče iz Olimpije: Ljubljančani podpisali novo pogodbo, zmajem se obeta velika prenova!

Olimpija je sklenila sodelovanje z novim opremljevalcem športne opreme.

Nogometaši Olimpije so se v četrtek začeli pripravljati na sezono 2022/23, glavni trener Robert Prosinečki, člani njegovega strokovnega štaba in seveda vsi nogometaši članskega moštva pa so se že na prvem treningu predstavili v povsem novi opremi. V opremi novega uradnega opremljevalca Nogometnega kluba Olimpija.

"Nogometni klub Olimpija Ljubljana s ponosom in velikim zadovoljstvom sporoča, da je novi uradni opremljevalec našega kluba postal ugledni nemški proizvajalec športne opreme Puma. Olimpija in Puma sta sklenila petletno sodelovanje, omenjeno podjetje pa bo opremilo tako člansko ekipo kot tudi vse selekcije našega mladinskega pogona.
Olimpija se je po sklenitvi sodelovanja s Pumo pridružila eminentni nogometni družini, v kateri so že številni znani klubi. V naslednji sezoni bodo v dresih tega priznanega in enega največjih proizvajalca športne opreme na svetu, ki ima sedež v kraju Herzogenaurach v Nemčiji, poleg Olimpije igrali tudi novopečeni italijanski prvak AC Milan, najboljši angleški klub Manchester City, nemški velikan Borussia Dortmund, španski prvoligaš Valencia, francoski Olympique Marseille, turški Fenerbahče, nizozemske PSV iz Eindhovna in številni drugi.
Ob tem velja poudariti, da bo Olimpija v naslednji sezoni za domače tekme uporabljala prav posebne, unikatne drese, ki bodo narejeni povsem po željah našega kluba. Dresi so že na poti v Ljubljano, navijačem in javnosti pa jih bomo na začetku naslednjega meseca predstavili na tiskovni konferenci v Stožicah. Verjamemo, da vas še kako zanima, kakšne drese si bodo nadeli Zmaji, za zdaj pa lahko povemo le naslednje: Olimpija se bo vrnila nazaj k svojim koreninam," so zapisali na svoji uradni spletni strani.