Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.02.2022 06:18:58
Deli članek:

Vijoličasti ogorčeni, trener po porazu v Stožicah nad POBIRALCE ŽOG: Žog sploh niso ...

Martin Metelko

V taboru Maribora nad porazom v Stožicah niso zadovoljni.

Olimpija je v Stožicah dobila večni derbi, junak dvoboja je bil v nedeljo Mustafa Nukić, ki je v 72. minuti uspešno izvedel najstrožjo kazen. V vijoličastem taboru s končnim izidom niso zadovoljni, še posebej zato, ker so bili na trenutke na zelenici precej boljši tekmec.

"Poraz je popolnoma nezaslužen. Mislim, da smo bili večji del tekme boljši nasprotnik. Dejstvo je, da smo na sredini igrišča malo preveč zapletali zadeve, premalo je bilo uporabnih žog. Olimpiji smo tako omogočili, da se je organizirano branila, na koncu pa ji je uspelo zmagati s pomočjo prehitro dosojene enajstmetrovke," je takoj po tekmi povedal trener Maribora Radovan Karanović in se v nadaljevanju dotaknil še ene stvari, ki ga je v zaključku tekme močno zmotila - zavlačevanja Ljubljančanov.

"Pobiralci žog sploh niso vračali na igrišče, tudi na klopi Olimpije so jih zadrževali. Kaj naj rečem? Vem, da bomo v nadaljevanju rezultatsko uspešni. Lahko dodam le, da se vidimo na derbiju v Mariboru," je o dogajanju v Stožicah za konec dejal Karanović.