Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.02.2022 12:53:51
Deli članek:

Bo velikan pomagal REALU dobiti vročega HAALANDA?! To je peklenski načrt, kako ga dobiti ...

Profimedia

Norveški nogometni zvezdnik Erling Haaland še naprej v središču pozornosti.

Norveški nogometni zvezdnik Erling Haaland je še naprej v središču pozornosti. Poletje se nezadržno približuje, nogometni velikani širom Evrope pa so se že podali v boj za njegov podpis.

Zdi se, da ga Borussia tokrat ne bo mogla zadržati, angleški velikan Manchester City je po mnenju številni v najboljšem položaju za njegov podpis, toda ...

Španska Marca, ki ima iz vrst Reala vedno zelo zanesljive informacije, poroča, da se je pred dnevi zgodil skrivnostni sestanek. Organiziral ga je nemški velikan in opremljevalec športne opreme adidas, namera po popolnoma jasna. Haalandu januarja poteče pogodba z Nikejem, adidas pa si ga želi zvabiti pod svoje okrilje.

Na Bavarskem, kjer ima adidas svoj sedež, so se tako sestali vodilni možje podjetja, Haaland, njegov oče, legendarni Zinedine Zidane in nekdanji španski nogometaš Michu, ki je bil Haalandov idol iz otroštva. Z zvezdniško zasedbo naj bi ga v podjetju skušali prepričati, da z njimi podpiše pogodbo o sodelovanju, s tem pa naj bi dobili veter v krila tudi pri Realu.

Adidas je namreč sponzor madridskega velikana, za Real že zdaj igra kar nekaj ambasadorjev tega nemškega podjetja, Haaland pa bi postal eden od vodilnih obrazov. Želja je kakopak jasna, pri prestopu iz Borussie k Realu pa bi eno ključnih vlog lahko odigrali kar Nemci.