Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.02.2022 22:18:01
Deli članek:

VROČE v španskem prvenstvu! V taboru Barcelone OGORČENI: so sodniki Madridu POGLEDALI SKOZI PRSTE?!

Posnetek zaslona (Youtube)

Svetovalec predsednika Barcelone udaril po sodnikih.

Madridski Real si je na prvenstvenem gostovanju pri Villarrealu privoščil spodrsljaj in vknjižil remi, s katerim je zasledovalcem ponudil priložnost, da se nekoliko približajo.

Med najbližje zasledovalce se je z zmago proti Atleticu na derbiju prejšnjega kroga prebila tudi Barcelona, ki bi sicer za naskok na vrh lestvice še vedno potrebovala čudež, saj njen zaostanek za kraljevim klubom v tem trenutku znaša 16 točk.

V katalonskem taboru po zmagi nad aktualnimi španskimi prvaki vseeno vlada pozitivno vzdušje, nekaj skrbi pa povzroča odsotnost Danija Alvesa, ki bo zaradi rdečega kartona izpustil mestni obračun z Espanyolom.

Ravno izključitev Brazilca pa je danes poskrbela za dodatno ogorčenje v Barceloni, ko ob nevarnem posredovanju Realovega Marca Asensia ni bilo posredovanja VAR-a. Oglasil se je Enric Masip, svetovalec predsednika Joana Laporta, in opozoril, da je šlo za podobna prekrška in da sodniški kriterij očitno ni enak za vse.

"Dani Alves je bil po posredovanju VAR-a kaznovan z rdečim kartonom, danes pa je Asensio, četudi nenamerno, poskrbel za morda še nevarnejši štart, a se VAR ni oglasil. Če se želimo izogniti dvomom in sumljivim situacijam, mora biti kriterij enak za vse," je zapisal na svojem Twitter profilu.