Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
02.02.2022 12:19:52
Deli članek:

Najboljši prijatelj NOVEGA VRATARJA MURE v slačilnici z JANOM OBLAKOM

Marin Ljubić že vadi na ravnici.

Po vrnitvi iz Turčije bodo nogometaši Mure zaključni del priprav opravili v domačem okolju, z ekipo je na sončno stran Alp pripotoval tudi nov vratar Marin Ljubić, ki bo imel do konca sezone status posojenega igralca turškega drugoligaša Istanbulsporja. Kot smo že pisali, gre za čuvaja mreže, ki je kar 15 let preživel na Poljudu, toda z izjemo obdobja Damirja Burića prave priložnosti pri Hajduku ni dočakal; v glavnem je 'gasil ogenj', navijači pa se ga najbolj spomnijo po dveh fantastičnih predstavah na derbijih z Dinamom. Ob tem je zanimivo, da je eden od njegovih najboljših prijateljev prav tako vratar, ki ga odlično pozna Jan Oblak. Z njim je namreč nekaj časa delil slačilnico v Madridu, trenutno pa Ivo Grbić s statusom posojenega igralca Atletica v ligue 1 brani mrežo Lilla.

"Poznava se od otroštva, živela sva v sosednjih četrtih. Imava veliko skupnih prijateljev, nenehno sva se družila in skupaj igrala nogomet, košarko, tenis ... Uf, ne vem, kolikokrat sem prespal pri njem in on pri meni ter kolikokrat sta moja in njegova mama kuhali za oba," je v enem od intervjujev za hrvaške medije razkril Ivo Grbić.
Oba sta v občutljivih letih odraščanja v kratkem času ostala brez očeta. "Tako Marin kot jaz o tem nerada govoriva, toda v teh trenutkih sva bila drug drugemu velika podpora in tolažba. Zares si zaupava in morda me je Marin ravno zaradi tega prosil, da bi bil njegov birmanski boter, v kar sem z veseljem privolil. Bil sem počaščen," je še povedal posojeni vratar Atletica.