Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2022 09:23:58
Deli članek:

NOV POTRES v Barceloni! Pique UDARIL z vso silo: "Če bi bil predsednik, bi jim rekel, NAJ OD**BEJO!"

PROFIMEDIA

Če bi bil predsednik kluba, bi sledila čistka.

Gerard Pique nikoli ni skrival svojih ambicij po tem, da bi po zaključeni nogometni karieri prevzel pomembnejšo funkcijo v pisarnah Camp Noua. Prav tako ni nikoli ovinkaril z besedami in nič drugače ni bilo, ko se je pojavil na spletni platformi Twitch. V svojo oddajo ga je povabil španski spletni vplivnež Ibai Llanos.

Zvezdnik e-športa ga je med drugim vprašal, kaj bi bila njegova prva poteza, če bi sedel na predsedniškem stolčku Barcelone. "Moderniziral bi celoten klub, spremenil bi veliko stvari. Članom uprave, članom predsednikovega 'notranjega kroga' bi rekel, da lahko od*ebejo. Toksični so, škodujejo klubu," je bil direkten osrednji branilec katalonskega ponosa.

Debata je nanesla tudi na primer Ousmana Dembeleja, njegova prihodnost pri Barceloni ostaja negotova, najverjetnejši scenarij pa se zdi, da bo francoski napadalec ob koncu sezone zapustil klub kot prost igralec. "Razumem obe strani. Smo v poslu, v katerem se vrtijo ogromni denarni zneski. Vsak ima vso pravico, da ščiti svoje interese. Želim si, da poiščejo najboljšo rešitev za obe strani. O tem smo Ousmana že spraševali, rekel je, da se ne vmešava in da čaka, kaj se bo zgodilo," je povedal Pique.