Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 24.12.2021 13:17:45

Olimpija po spremembi oblasti OSTAJA v 'ilegali', še vedno pa ni videti KONCA TEŽAV z ...

alesfevzer.com
Pred devetimi dnevi so novi vodilni možje zmajev med drugim opozorili, da se je formalnopravni prevzem kluba kar precej zavlekel, kar jim omejuje možnost odločanja.

Kot so poročali naši kolegi pri tiskani izdaji Ekipe SN, so Adam Delius in sodelavci prevzeli podjetje FC Olimpija, d. o. o., ki upravlja člansko ekipo, ampak Milan Mandarić je uradno še vedno predsednik ŠD Olimpija. Napovedi, da naj bi bilo le vprašanje ur, kdaj se bo to spremenilo, se niso uresničile, administrativni mlini pri nas meljejo zares zelo počasi, to pa hkrati pomeni, da je vodstvo ljubljanskega prvoligaša med statusom quo na nek način prisiljeno delovati v 'ilegali'.


Dejstvo je, da je zelo dejavno, čeprav uradnih informacij iz Stožic ni. Menda jih ne bo vse do 5. januarja (do takrat bi morala biti primopredaja po vseh pravilih vendarle zaključena), ko je predvidena tiskovna konferenca, na kateri naj bi novi lastniki podrobno predstavili organizacijski ustroj in ambiciozne načrte, gotovo pa bodo razkrili tudi prve spremembe v igralski zasedbi, ki ji bo v nadaljevanju sezone še naprej poveljeval Dino Skender.

Dela je ogromno na vseh področjih, že nekaj časa je poglavitna naloga zadovoljiti upnike oziroma jim poravnati dolgove. Po naših informacijah se njihovo število iz dneva v dan manjša, toda kljub temu jih je še vedno veliko … Prav tako je seveda treba ohraniti mir v hiši in ob tem ni nepomembno, da so igralci članske ekipe novembrske plače dobili dan ali dva prej, kot je zapisano v pogodbi. Odprte ostajajo nekatere obveznosti iz preteklosti, ki bodo predmet pogovorov v prihajajočem obdobju, zadovoljni pa so tudi trenerji mlajših selekcij, ki so prav tako dobili, kar jim pripada.

Članki iz rubrike