baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 24.12.2021 10:32:57

Potem pa pojdi! Guardiola razkril, kaj se je zgodilo in zakaj je prepustil Torresa BARCI: Prišel je do mene in ...

Profimedia
Pep Guardiola je spregovoril o svojemu varovancu, ki je na pragu Barcelone.

Član Cityja Ferran Torres je na pragu Barcelone. Po nekaterih navedbah otoških in španskih medijev naj bi bilo za njegov prestop že vse dogovorjeno, manjka le še podpis na pogodbi, kar predstavlja zadnjo ovira.


Kljub temu, da so Barcelona utaplja v dolgovih, naj bi vseeno našli okoli 65 milijonov evrov, kolikor naj bi na koncu znašal njegov prestop, o tej temi pa je pred tekmo v angleški ligi govoril tudi trener Cityja Pep Guardiola.

Karizmatični španski strateg ni skrival, da je dal rojaku proste roke, hkrati pa dodal, da usode mladega nogometaša nima v svojih rokah. "Slišim, da je zelo blizu prestopa, ampak klub mi še ni potrdil, da je posel končan. Še zmeraj se pogajajo, ko bom dobil potrditev iz kluba, bom vedel, da je delo opravljeno," je uvodoma dejal Guardiola in v nadaljevanju razkril, da na igralca praktično ne računa več. "Ko je Ferran potrkal na moja vrata in mi dejal, da bi rad odšel, sem mu odvrnil, naj odide. Moji igralci morajo biti zadovoljni in veseli, če nisi vesel, moraš oditi. To ni klub, ki bi igralca zadržal na silo. Igralci in klub se morajo dobro razumeti, če igralec hoče oditi, bo odšel. Tukaj se ne gre zgolj za Ferrana, tukaj se gre za vse."

Članki iz rubrike