franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
0 15.12.2021 12:23:22

Je LUKA BOBIČANEC želel kaj sporočiti? Kakšno je ozadje? LJUBLJENEC navijačev MURE je pojasnil VSE!

alesfevzer.com
Medžimurski virtuoz ima dovolj razlogov za zadovoljstvo.

Pogrešali so ga tako dolgo, da so se vsi, ki prisegajo na črno-belo barvo, na nek način že kar navadili, da ga ni v ekipi, toda ko se je Luka Bobičanec po poškodbi vrnil na igrišče, je takoj postalo jasno, kako oslabljeni so bili prvaki med njegovo odsotnostjo. Že v Arnhemu proti Vitesseju, ko je zaigral prvič po 111 dneh, je z nekaj potezami pokazal, da daje moštvu dodatno razsežnost, na Bonifiki je to razkril v še veliko večji meri. V zgolj pol ure je po zaostanku zasedbe iz Fazanerije z golom in asistenco poskrbel za preobrat, vendar je Mura v izdihljajih dvoboja naposled ostala brez prednosti, toda Prekmurci so se lahko upravičeno tolažili s spoznanjem, da so v medžimurskem virtuozu že dobili največjo okrepitev.

"Njegova vrnitev je za nas nekaj odličnega. Tako v Kopru kot proti Vitesseju je pokazal, kako nam je manjkal. S kakovostjo, ki jo premore, tudi druge igralce dela boljše in to je za nadaljevanje sezone izjemnega pomena," je bil po dramatičnem remiju na Bonifiki o vlogi Luke Bobičanca zelo jasen Ante Šimundža. V igro ga je skupaj s Tomijem Horvatom in Nardinom Mulahusejnovićem poslal po koprskem vodstvu, nakar so gostje pod taktirko 28-letnega Hrvata zrežirali preobrat, toda na koncu so se vendarle bili prisiljeni zadovoljiti s točko.
Vrnitev je torej zaznamoval s prvim ligaškim golom v tej sezoni, kar je gotovo razlog za zadovoljstvo. "Gol mi pomeni veliko, okrepil mi je samozavest, v prvi vrsti pa sem zadovoljen, ker sem uresničil svoj cilj, da se vrnem pred zimskim premorom. Da bi lahko tako lažje ocenil, v kakšnem stanju sem, ali je poškodba stoodstotno za menoj. Na srečo se je izkazalo, da je, ne čutim več nikakršnih bolečin. Zdaj se je treba dobro spočiti, potem pa vse misli in energijo usmeriti v to, da bi drugi del prvenstva dočakali čim bolje pripravljeni. Na dveh tekmah, na katerih sem zaigral, sem dobil potrditev, da sem lahko še naprej na takšni ravni, kot sem bil prej. Zdaj imam na voljo dovolj časa za treninge, da bi bil v prihodnje še boljši. Verjamem, da sem z vrnitvijo postavil pravšnji temelj, da bi bilo tako."
Zadetka se je razumljivo veselil nadvse prešerno. Najprej se je zaustavil pred tribuno z Black Gringosi, nato je ob nekaterih gestah stekel še do ostalih privržencev črno-belih. Je bilo v tem slavju kaj posebnega, ima kakšno ozadje, morda sporočilo? "Ne gre za nič posebnega, ni nikakršnega ozadja, nobenega sporočila. Gol sem proslavil z navijači, ki nam vedno stojijo ob strani in so tudi meni v obdobju, ko sem bil odsoten z igrišč. Rad bi se jim še enkrat zahvalil za podporo, za veliko spodbudnih besed. Za vse skupaj," je pojasnil Luka Bobičanec in pristavil: "Prav tako sem imel podporo soigralcev in vseh v klubu, bili smo v nenehnem stiku. Veliko smo se pogovarjali, vsekakor so mi bili v pomoč, da sem se lahko vrnil čim prej. Zahvaljujem se tudi njim, nenehno smo bili v stiku. V času, ko nisem igral, sem poskušal ekipi vedno stati ob strani drugače."

Članki iz rubrike