boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemska izključena iz finala Evrovizije 2024

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 15.12.2021 11:47:46

Zmajčki v zmagovalnem duhu v prvem delu zimske lige

Po odlični organizaciji in z vseh strani pohvaljenem prvem tekmovalnem delu zimske lige, ki jo v trening centru v Jami organizira NK Olimpija Ljubljana, je končana prva polovica.

Zmajčki selekcije U12 (trenerja Sašo Avbelj in Igor Blažinčič) se do konca januarja odmikajo od tekmovalnih izzivov. Zadnji igralni dan so zabeležili dve zmagi, proti ekipi Radomlje in Bravo, in držijo drugo mesto na lestvici za NK Domžale.

Leto dni mlajši Zmajčki ekipe U11 (trenerja Admir Krupić in Albert Lazicani) so prav tako zabeležili dve zmagi proti Gorici in Slovenski Bistrici in s tem zadržali prvo mesto zimskega ligaškega tekmovanja, ki ga bodo branili 18. decembra proti ekipama Maribor Tabor in NK Brinje Grosuplje.

V kategoriji U13 tekmujejo naslednje ekipe: NK Olimpija Ljubljana, NK Slovan, NK Postojna, NK Bravo, NK Maribor Tabor, NK Triglav Kranj in NK Brinje Grosuplje.



V kategoriji U11 in U12 tekmujejo naslednje ekipe: NK Bravo, NK Dekani, NK Domžale, ND Gorica, NK Olimpija, NK Olimpija U11, NK Radomlje, NK Slovan in NK Slovenska Bistrica.

V prid dobri organizaciji pod okriljem Admirja Krupića, Saša Avblja in ostalih trenerjev, govori tudi dejstvo, da so se lahko otroci med odmori pogreli ob toplem čaju, posladkali z napolitankami Manner in Gorenjkino čokolado polnjeno z Lino Lado.

K podpori celotni organizaciji zimske tekmovalne lige pa so pristopili tudi Ai AVTO, Zavarovalnica Triglav, 4Endurance in Polleo sport s praktičnimi darili za najboljše tekmovalce.

Značke: olimpija, mladi

Članki iz rubrike