franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
7 15.12.2021 11:25:41

Ni še konec! Mandarić še vedno GLAVNI, Olimpija brez njega do novih okrepitev NE MORE! Kaj se dogaja?!

Martin Metelko
Zmajem je po zmagi nad Radomljami pošteno odleglo. Upravičeno!

Dino Skender in njegovi varovanci so si zagotovili izjemno pomembne točke, s katerimi so ohranili stik z vrhom lestvice, na zimski premor so se lahko odpravili nasmejani. Olimpija za vodilnim Mariborom sicer zaostaja za osem točk, vendar ima kar dve tekmi manj, povrhu se bo že 9. februarja v Stožicah zgodil naslednji večni derbi. Začetek drugega dela sezone bo torej eksploziven, v še večji meri pa bi bil lahko, če se bodo uresničila posamezna namigovanja, da bi Ljubljančani že štiri dni prej odigrali tudi zaostalo tekmo 17. prvenstvenega kroga z Muro. Ob tem jih sicer ni malo, ki so prepričani, da bodo zeleno-beli zaostale obveznosti poravnavali po predvidenem začetku spomladanskega nadaljevanja sezone, vse to pa kakopak ne spreminja spoznanja o tem, da navijači nestrpno pričakujejo informacije iz klubskih pisarn.


Novi lastniki čelu z Adamom Deliusem po »prevzemu oblasti« v prvoligašu iz prestolnice niso skrivali, da jih zanimajo zgolj in samo najvišji cilji, kar bi posledično moralo pomeniti, da bi morala ekipa med odštevanjem do naslednjih izzivov dobiti kar nekaj »sveže krvi«. Nikakor ne dvomimo, da je seznam želenih okrepitev že sestavljen in da so skoraj gotovo stekli tudi pogovori v tej smeri, vendar lahko z veliko verjetnostjo zapišemo, da zeleno-beli kadrovskega mozaika v prihodnjih dneh vendarle še ne bodo razkrivali, bržčas bodo to storili šele po novem letu.

Nasledniki Milana Mandarića se namreč ubadajo z administrativno preglavico, primopredaja v celoti še vedno ni bila opravljena. Če so novi vodilni možje pred časom prevzeli podjetje FC Olimpija d. o. o., ki upravlja s člansko ekipo, pa sprememba kljub skupščini, ki se je zgodila že pred časom, ni zaznana v registru društev. Sredi včerajšnjega popoldneva je bil tako Milan Mandarić uradno še vedno prvi mož ŠD Olimpija, kar hkrati pomeni, da aktualno vodstvo za vsak želeni posel oziroma aktivnost potrebuje njegovo pooblastilo. Na tak način je delo razumljivo precej oteženo, a to naj bi zelo kmalu vendarle postala preteklost. In potem bo lahko nov veter v Stožicah zavel z vso močjo …

Značke: olimpija, mandarić

Članki iz rubrike