volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 15.12.2021 09:00:37

Zaradi MARIBORA! Manjka le še potrditev, Rožman bi lahko že prej prevzel CELJANE, če ne bi ...

alesfevzer.com
Ko je pred dvema mesecema in pol nasledil Agrona Šaljo, je bilo bolj ali manj jasno, da je vmesna rešitev na celjski klopi. Simonu Sešlarju bi moralo uspeti nekaj zares izjemnega, da bi se znebil naziva vršilca dolžnosti trenerja, po obetavnem začetku se takšen scenarij ni uresničil. Vodilni možje kluba so se mu zato zahvalili za opravljeno delo, na 'kraj zločina' se vrača Simon Rožman.

Začetno celjsko obdobje s Simonom Sešlarjem v glavni vlogi je kazalo zametke morebitnega vstajenja grofov, toda nadaljevanje je bilo precej slabše, rezultati niso bili na želeni ravni. Pogled na lestvico je temu primeren, logična posledica pa, da vodstvo kluba ne bo aktiviralo »možnosti podaljšanja prvotnega dogovora«, ki je veljal do konca jesenskega dela sezone.


Generalni in športni direktor, Valerij Kolotilo ter Gennadi Golubin, že imata rešitev za naslednika Simona Sešlarja. V bistvu sta jo imela že ob koncu sodelovanja z Agronom Šaljo, vendar takrat ideja ni bila izvedljiva. Simon Rožman je zgolj nekaj dni »celil rane« po stresnem slovesu od Ljudskega vrta, potreboval je daljši počitek, hkrati mu je v Mariboru začel teči trimesečni odpovedni rok. Če bi vmes sprejel kakšno ponudbo, bi morali njegovi snubci odšteti odškodnino, medtem so ovire odstranjene. Oziroma bodo zelo kmalu ... 

CELOTEN ČLANEK IN ŠE VEČ OD DOGAJANJU V SLOVENSKEM NOGOMETU SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: celje, rožman

Članki iz rubrike