1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 01.12.2021 05:41:00

POPOLNA NOVICA za Olimpijo!! Veliki LJUBLJENEC navijačev bo dobil PROSTE ROKE, saj...

alesfevzer.com
Spet v dresu Olimpije?

V Ljubljani se šušlja, da bo Olimpija v zimskem prestopnem roku doživela kar precejšnjo prevetritev igralskega kadra. In kdo ve, morda se bo v Stožice vrnil celo – Stefan Savić! Saj ga niste pozabili, kajne? To je tisti Stefan Savić iz sosednje Avstrije, ki se je slovenskim ljubiteljem nogometa dokazal kot izjemno spretni krilni napadalec, ki je znal in zmogel marsikaj. Ko je imel dober dan. Golov sicer ni dosegel ravno gromozansko veliko, je pa, če nič drugega, Olimpiji priigral nekaj izjemno pomembnih enajstmetrovk. Tudi enajstmetrovko, iz katere je Olimpija zadela za naslov prvaka leta 2018.

Sedemindvajsetletni levi krilni nogometaš je zmaje zapustil avgusta 2020, ko se je preselil na Poljsko, kjer je podpisal za Wislo. V Krakov je prišel z velikimi pričakovanji navijačev Wisle, toda na koncu se je izkazalo, da vodstvo kluba s tem prestopom ni ravno zadelo v polno. Fant iz Salzburga je za Wislo odigral 36 tekem, se med strelce vpisal zgolj dvakrat, med podajalce vsega štirikrat. V tej sezoni je v poljski ligi zaigral le sedemkrat, ob tem pa za dokazovanje dobil piškavih 183 minut.

Zdaj poljski mediji še pišejo, da bi Savić Wislo lahko zapustil že pozimi in ne šele poleti, ko mu tako ali tako poteče pogodba. In če bo januarja res dobil proste roke, bi to zagotovo lahko bila izjemna novica za Olimpijo. Navsezadnje je bil Savić med navijač zares zelo, zelo priljubljen. Po drugi strani pa bi lahko nanj postal pozoren tudi kdo drug iz Slovenije, če bo Savić res na lovu za novim delodajalcem …

468-2-savic (obrez)
Martin Metelko

Članki iz rubrike