gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 30.11.2021 21:51:24

Xaviju se SMEJI! Novi napadalec že na poti v BARCELONO?!

Profimedia
Xavi Hernandez je po prihodu na mesto trenerja Barcelone takoj zavihal rokave.

Že v januarskem prestopnem roku želi okrepiti zasedbo, predvsem pa bi rad odpravil težave v napadalnem delu moštva. Trenutno ima na voljo zgolj enega klasičnega napadalca, toda Luuk de Jongni upravičil pričakovanj, zato naj bi se po hitrem postopku vrnil v Sevillo. To pomeni, da bo Barcelona igralca poslala nazaj v klub pol leta pred iztekom posoje.


Xavi se že nekaj časa ozira za napadalci, ki bi ekipi prinesli dodano vrednost. Največjo težavo pa predstavljajo finance, tako da nima pretirano veliko manevrskega prostora. Prav zaradi tega ga je novica, ki jo je tokrat prejel, še toliko bolj razveselila.

Visoko na seznamu želja je namreč Cedric Bakambu, 30-letni francoski napadalec, ki je zadnja tri leta igral za kitajski Beijing Guoan. V njegovem dresu je v 87 nastopih zabil 58 golov in prispeval še 21 asistenc. Prej pa je globok pečat pustil pri Villarrealu, za katerega je odigral 105 tekem in se ustavil pri 47 golih (še pet asistenc), španski klub je nato od Beijinga zanj prejel kar 40 milijonov evrov odškodnine. Bakambu je zdaj prekinil pogodbo s kitajskim klubom, tako da je postal prost igralec brez odškodnine, to pa Barceloni več kot odgovarja ...

Članki iz rubrike