franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
1 30.11.2021 14:59:36

Vroči napadalec Mure AMADEJ MAROŠA pojasnil veselje s PRSTOM V UŠESU! Komu je namenjeno SPOROČILO?

Aleš Cipot
Sedemindvajsetletni napadalec zadel proti Tottenhamu in Mariboru.

Zadel je za senzacionalno zmago nad Tottenhamom, zatresel je mariborsko mrežo. Sijajno se je odzval po podaji Mitje Lotriča iz prostega strela in postavil končni izid prekmursko-štajerske klasike. Obakrat mu je uspelo v izdihljajih dvoboja in dejstvo je, da preživlja čudovite trenutke svoje kariere. "Lahko bi rekli, da je tako," se je nasmejal po spopadu z vijoličastimi.

Ni jih malo, ki se sprašujejo, od kod so črno-beli po nadvse napornem četrtku našli dovolj energije in motivacije, da so se proti rivalom iz Ljudskega vrta predstavili v takšni podobi. O morebitni utrujenosti ni bilo ne duha ne sluha. "Pripravljali smo se kot na vsako drugo tekmo. In vsakega drugega tekmeca. Naslednje dopoldne po zmagi nad Tottenhamom smo nadaljevali ritem treningov in misli preusmerili v nedeljsko preizkušnjo. Glede regeneracije ni bilo nič drugače, potekala je kot zmeraj. Drži, da je bilo na voljo malo časa, toda pred tem smo imeli kar dolg premor, zato potrebe po pretiranem počitku niti ni bilo," je pojasnil Amadej Maroša.
V določenih trenutkih se je zdelo, kot da je Mura Štajerce ugnala rutinsko, gostitelji tekmecem niso dovolili veliko. "Uspeh proti Tottenhamu nam je dodatno okrepil samozavest. Igrali smo svojo igro, zasluženo smo osvojili ves izkupiček, ki je zelo pomemben. Vsaka zmaga je izjemnega pomena. Še toliko bolj nam je prišla prav, ker na nekaterih prejšnjih ligaških preizkušnjah nismo bili uspešni. Moramo nabirati točke, da bi bili čim bližje vrhu. Mislim, da je bila naša prednost v kolektivnem duhu, naposled se nam je nasmehnilo tudi nekaj sreče. Imeli smo malo priložnosti, vendar smo zadevali."
Otrok Mure je nase opozoril tudi z veseljem po golu – enemu od fotografov je 'poziral' s prstoma v ušesih. Kot da bi želel nekomu nekaj sporočiti. "Ne, ne gre za nikakršno sporočilo. Šlo je za štos. Ouro se je spomnil, da bi to naredila, in tudi sva. Sicer pa je to povezano s tem, da sem se v takšni pozi za šalo slikal ob fotografiranju portretov v klubu pred začetkom sezone," je razložil eden od ljubljencev navijačev.

marosa ouro af
alesfevzer.com

Članki iz rubrike