Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ro
ro
0 22.11.2021 13:05:23

Ojojoj SODNIK! KOMEDIJA ZMEŠNJAV na tekmi 1. SNL! Prekršek v napadu? Ne, penal in dve NAPAČNI IZKLJUČITVI ...

Domen Jančič
Kaotična nedeljska tekma na Bonifiki.

Po prepričljivi zmagi Maribora nad Aluminijem so Koprčani obračun z Radomljami začeli kot drugouvrščena ekipa na lestvici, po zadnjem žvižgu Darjana Kovačiča so se vrnili na vrh. V pravi norišnici na Bonifiki, ki jo je zaznamoval raztreseni delivec pravice iz Grosupljega, in še zlepa ne bo pozabljena, so zasluženo zmagali s 3:2 in osvojili ves izkupiček.

Med celotno tekmo je bilo kar nekaj situacij, o katerih se precej govori, najbolj pa duhove vsekakor buri dogajanje v 65. minuti, ki je močno vplivalo tudi na nadaljnji potek dogodkov. Vse skupaj spada v rubriko, saj ni res, pa je. Po poskusu Ivana Šarića iz bližine je žogo na golovi črti z roko prestregel Karlo Bručić, ampak Darjan Kovačič je v gneči pred vrati dosodil prekršek v napadu, vendar so ga njegovi pomočniki opozorili na igranje z roko, zato je spremenil odločitev in pokazal na belo točko. Ter rdeči karton Mateju Palčiču, ki pa ga ni bilo niti v bližini dogajanja in po burnih protestih je delivec pravice iz Grosupljega znova spremenil svojo odločitev. In poskrbel za naslednjo napako, saj je predčasno pod prho poslal Žana Žužka, ki prav tako ni zakrivil najstrožje kazni …

Zmeda je bila popolna, a pri izključitvi domačega (napačnega) branilca je ostalo, ko so se strasti malce umirile, pa je Luka Cerar sprožil z bele točke, toda s sijajnim posredovanjem se je izkazal David Adam in svojo ekipo ohranil pri življenju. Ostalo je pri 1:1, nakar so kanarčki v razburljivi končnici dosegli namen.

Članki iz rubrike