ivan simič Svet24.si

Huda kršitev Ivana Simiča? FURS podal skopo ...

skilyr hicks Svet24.si

Umrla 23-letnica, ki je pred letih nastopila na ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

iza-login Necenzurirano

Tudi kralj banan financira Janševo televizijo

datum Odkrito.si

SVARILO! Prihaja KATASTROFA na božični dan!

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

ro
ro
0 22.11.2021 13:05:23

Ojojoj SODNIK! KOMEDIJA ZMEŠNJAV na tekmi 1. SNL! Prekršek v napadu? Ne, penal in dve NAPAČNI IZKLJUČITVI ...

Domen Jančič
Kaotična nedeljska tekma na Bonifiki.

Po prepričljivi zmagi Maribora nad Aluminijem so Koprčani obračun z Radomljami začeli kot drugouvrščena ekipa na lestvici, po zadnjem žvižgu Darjana Kovačiča so se vrnili na vrh. V pravi norišnici na Bonifiki, ki jo je zaznamoval raztreseni delivec pravice iz Grosupljega, in še zlepa ne bo pozabljena, so zasluženo zmagali s 3:2 in osvojili ves izkupiček.

Med celotno tekmo je bilo kar nekaj situacij, o katerih se precej govori, najbolj pa duhove vsekakor buri dogajanje v 65. minuti, ki je močno vplivalo tudi na nadaljnji potek dogodkov. Vse skupaj spada v rubriko, saj ni res, pa je. Po poskusu Ivana Šarića iz bližine je žogo na golovi črti z roko prestregel Karlo Bručić, ampak Darjan Kovačič je v gneči pred vrati dosodil prekršek v napadu, vendar so ga njegovi pomočniki opozorili na igranje z roko, zato je spremenil odločitev in pokazal na belo točko. Ter rdeči karton Mateju Palčiču, ki pa ga ni bilo niti v bližini dogajanja in po burnih protestih je delivec pravice iz Grosupljega znova spremenil svojo odločitev. In poskrbel za naslednjo napako, saj je predčasno pod prho poslal Žana Žužka, ki prav tako ni zakrivil najstrožje kazni …

Zmeda je bila popolna, a pri izključitvi domačega (napačnega) branilca je ostalo, ko so se strasti malce umirile, pa je Luka Cerar sprožil z bele točke, toda s sijajnim posredovanjem se je izkazal David Adam in svojo ekipo ohranil pri življenju. Ostalo je pri 1:1, nakar so kanarčki v razburljivi končnici dosegli namen.

Članki iz rubrike