državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 22.11.2021 11:46:41

Jutri bo že v MANCHESTRU! Trener EVROPSKEGA VELIKANA bi TAKOJ ZAPUSTIL klub, da bi prevzel United!

profimedia.si
Pri Daily Mailu so razkrili, da je trener evropskega velikana pripravljen takoj zapustiti klub, da bi prišel v Manchester Unitedu.

Gre za Mauricia Pochettina, ki vodi PSG, in se želi na vsak način vrniti v premier ligo. Po slovesu Oleja Gunnarja Solskjaerja se je odprlo prazno mesto pri Manchester Unitedu, ki ga bo začano vodil Michael Carrick. V klubu pa naj bi želeli dobiti trenerja, ki bi ekipo vodil do konca sezone, tako da bi strokovnjaka, s katerim bi podpisali dolgoročno pogodbo, ustoličili šele poleti.

Pochettino naj bi bil v Parizu nezadovoljen in je posledično pripravljen takoj zapustiti francosko prestolnico. Argentinec v francoski prestolnici živi v hotelu, njegova družina pa je v Londonu. Zelo pa je nezadovoljen tudi zaradi tega, ker je zelo težko delati z igralci, ki imajo velik ego, pri tem so jasno mišljeni Lionel Messi, Neymar in Kylian Mbappe. Zanimivo je, da bo Pochettino v torek v Manchestru, saj bo PSG dan pozneje v ligi prvakov igral s Cityjem. Informacije iz Anglije pravijo, da v nedeljo zvečer še ni prišlo do stika med rdečimi vragi in Pochettinom.

Članki iz rubrike