Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.07.2021 00:43:12
Deli članek:

Korošec ga ne bo pozabil nikoli! Ste videli zadetek MARIBORA? Ufff, kaj so VIJOLIČASTI naredili tekmecu (video)

alesfevzer.com

Vijoličasti bodo v Armenijo potovali z zadetkom prednosti, za katerega je poskrbel 21-letni Nino Žugelj.

Martin Milec in Rudi Požeg Vancaš sta v 56. minuti dvoboja med Mariborom in armenskim Urartujem pripravila priložnost za Žuglja, ki je suvereno dosegel svoj prvi zadetek v mariborskem dresu na uradni tekmi. Kot se je pozneje izkazalo, je koroški krilni napadalec dosegel končni izid srečanja, a po vodstvu ga ni bilo junaka, ki ni pričakoval izdatnejše zmage.

Pot v Armenijo bo tako polna skrbi in previdnosti, obračun tam daleč – v 2500 kilometrov zračne črte oddaljenem Jerevanu – nikakor ne bo prijetna sprostitev. Pa vendarle, drži kot pribito, da so Štajerci boljše moštvo, da bi moral Maribor ohraniti ali celo oplemenititi prednost.

Mladi Žugelj je po tekmi poudaril, da si je celotna ekipa zaslužila zmago: "Občutki so odlični. Pustili smo srce na igrišču. Potrebovali smo 10 ali 15 minut, da smo našli svoj ritem in začeli igrati tako, kot smo se dogovorili. Mislim, da smo si na koncu zaslužili to zmago. V zadnjem delu tekme je manjkal še kakšen zadetek, a tudi ta eden je dobra popotnica pred povratno tekmo."