Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 08.07.2021 16:34:16

Jose Mourinho SE NI MOGEL BRZDATI glede angleške enajstmetrovke! Moje besede VAM NE BODO VŠEČ!

Reuters
Angleži so se prvič v zgodovini uvrstili v finale evropskega prvenstva.

To jim je uspelo po zmagi nad Dansko, ki so jo premagali po sporni enajstmetrovki, ki jo je sicer potrdil tudi VAR. Sodniška odločitev je dvignila veliko prahu, mnogi pa so se spravili nad Raheema Sterlinga, ki ga obtožujejo simuliranja. Med vidno razočaranimi nad Angleževim početjem je kar nekaj nogometnih zvezdnikov.


Med njimi je tudi legendarni član Liverpoola Dietmar Hamann, ki je na družbenih omrežjih zapisal: "Klasičen 'padec'. To je sramotna odločitev. Razumem, da morate narediti, kar se od vas zahteva, ampak to gledajo tudi otroci!"

Z nekdanjim nemškim reprezentantom se strinja tudi Jose Mourinho. "Izjemna tekma, ampak nisem prepričan, da želite slišati moje mnenje. Povedal bom to, kar sem videl. Mogoče vam moje besede ne bodo všeč. To nikakor ni bila enajstmetrovka. Anglija je bila boljša, zmagala, to si je zaslužila. Anglija je igrala fantastično, ampak mislim, da ni bilo penala. Ponavljam, Anglija je bila boljša od Danske, ki je odigrala tako, kot sem pričakoval. Do svojih skrajnih zmožnosti. Ni dvoma, da so si Angleži zaslužili zmago, ampak se spet vračam na sporno situacijo, kazenskega strela ni bilo! Ne razumem takšne sodniške odločitve v polfinalu Eura. Še manj pa razumem to, da VAR sodniku ni naročil, naj si ogleda dogodek in prekliče odločitev. To ni bila enajstmetrovka!"

Članki iz rubrike