podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 21.05.2021 21:15:16

SIJAJNA NOVICA! Na tribunah precej več ljudi, tu so podrobnosti, kako do VSTOPNIC za tekmo leta!

alesfevzer.com
Vročica pred sobotno tekmo vseh tekem med Mariborom in Muro narašča, v petek je prišla spodbudna novica za vse tiste, ki si jo želijo ogledati v živo.

Eno najpomembnejših vprašanj pred sobotnim spektaklom je bilo to, koliko gledalcev bo v Ljudskem vrtu. Najprej se je govorilo o številki 2000, toda po novem odloku so se vijoličasti trudili, da bi na tribune spravili 3500 gledalcev, in v petkovih večernih urah so tudi dobili potrditev, da si bo lahko nocojšnji obračun za naslov prvaka ogledalo 3500 srečnežev, ki so se dokopali do dragocenega koščka papirja.

»Razumevanje in še en korak k novi dimenziji tekme za prvaka. Pristojni organi so uslišali prošnjo, po prednostni obravnavi smo v skladu s prenovljenim odlokom dobili dovoljenje za povečanje maksimalnega števila gledalcev. Namesto 2000 bo tako v sobotnem večeru na tribunah v Ljudskem vrtu 3500 ljudi! Omogočamo možnost nakupa dodatnih vstopnic tudi v soboto, na voljo bodo v obeh klubskih trgovinah: Vijol'čna Bajta center mesta (Tyrševa ulica 1) in Vijol'čna Bajta Mercator center Tabor II. Z začetkom prodaje ob 9. uri. Priporočljiv nasvet: splača se pohiteti, število preostalih vstopnic je omejeno...« so zapisali na klubski spletni strani in dodali, da cena vstopnice znaša 12 evrov, za otroke do 15. leta pa 6 evrov. Zanimivo, na tekmi bo tudi nekaj pristašev Mure, Mariborčani so namreč organizirani navijaški skupini črno-belih, Black Gringos, zagotovili 40 vstopnic.

Vstopnic bo seveda še vedno premalo za vse tiste, ki bi si želeli v živo ogledati tekmo vseh tekem, a 3500 je vseeno neprimerno bolje kot 2000. 

Značke: maribor, mura

Članki iz rubrike