902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

STA
STA
0 21.05.2021 16:39:44

Je Tottenhamu uspel VELIKI ULOV in je že našel NOVEGA TRENERJA?

Profimedia
Angleški nogometni prvoligaš Wolverhampton je potrdil, da se bo sporazumno razšel s trenerjem Nunom Espiritom Santom. Portugalec bo na klopi le še na tekmi zadnjega kroga prvenstva proti Manchester Unitedu, nato pa ga bo po štirih sezonah pot vodila drugam. Angleški mediji poročajo, da je med kandidati za trenerja Tottenhama, poroča AFP.

Wolverhampton se je pod njegovim vodstvom leta 2018 po šestih letih vrnil v elitno angleško druščino, že v prvi sezoni po vrnitvi pa zasedel sedmo mesto, kar mu je prineslo nastop v evropski ligi, v kateri je prišel do četrtfinala. Letos je trenutno na 12. mestu prvenstvene razpredelnice.

"Dosegli smo svoje cilje, to smo storili s strastjo. Najprej se želim zahvaliti navijačem, ki so odigrali pomembno vlogo pri uspehih, seveda se želim zahvaliti tudi vsem zaposlenim za njihovo podporo in popolno vsakdanjo zavzetost. Najpomembneje pa je, da se želim zahvaliti vsakemu igralcu, s katerim sem sodeloval. Pokazali so zvestobo, predanost, trdo delo in talent. Oni so tisti, ki so nam omogočili to neverjetno pot. Nedelja bo zelo čustven dan, še posebno, ker se na stadion vračajo gledalci," je ob naznanitvi slovesa dejal 47-letni Portugalec.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike