900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 08.05.2021 19:58:05

Kapetan OLIMPIJE z GLASNIM in JASNIM sporočilom MARIBORU: "Ve se kdo je boljši!

Martin Metelko
V nedeljo bo v Stožicah večni derbi med Olimpijo in Mariborom, ki lahko v veliki meri pokaže katera ekipa bo najboljša v sezoni 2020/21.

Pred tekmo je za klubsko spletno stran spregovoril kapetan Timi Max Elšnik, ki meni, da je pravi trenutek, da se približajo naslovu prvaka: "Definitivno zadnjih nekaj tekem rezultatsko ni bilo, kot bi so želeli. Tudi same predstave na igrišču niso zadovoljile ne nas ne navijačev, ampak verjamem, da prihaja derbi ob pravem trenutku, da se zberemo in pokažemo v pravi luči ter naredimo en velik korak k osvojitvi naslova, ki si ga vsi želimo. Olimpija si je vedno želela mlade, slovenske fante in letos je tega kar veliko. Upam, da so tudi navijači s tega vidika zadovoljni. To kaže, da gre klub v pravo smer. Za večni derbi pa mislim, da ni pomembno, koga bomo izbrali in postavili na igrišče. Naj bo to 18-letni fant ali 30-letnik. Vsi vemo, koliko pomenijo te tri točke in dali bomo vse od sebe. Verjamem, da bo na koncu zmaga naša."

Elšnik je mnenja, da so bili na vseh derbijih boljši od Maribora in da bo tako tudi jutri: "Mislim, da smo bili na vseh treh derbijih v letošnji sezoni boljši nasprotnik in si zaslužili zmage. Imeli smo priložnosti, da bi remije v Mariboru obrnili v našo korist. Zgodovina v aktualni sezoni je na naši strani in iz tega lahko črpamo samozavest. Jutri bo pomemben boj, kdo bo pustil več srca na igrišču in verjamem, da bomo to mi."

Članki iz rubrike