Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 04.05.2021 09:02:43

Kapetan Olimpije v HUDIH TEŽAVAH! Prišlo je TAKO DALEČ, da bo zanj USODEN že ...

alesfevzer.com
Olimpijo jutri čakajo Domžale, v gosteh brez kapetana.

Olimpija ima pet krogov pred koncem sezone na vrhu lestvice Prve lige Telekom Slovenije pet točk prednosti pred Mariborom. Zmaji bodo naslednji korak proti naslovu državnega prvaka poskušali narediti v sredo, ko pa jih ne čaka lahka naloga. Trener Goran Stanković bo namreč svoje varovance odpeljal v bližnje Domžale, kjer domuje ta hip zelo razigran klub. Še toliko hujše je za Olimpijo dejstvo, da bo morala tekmo odigrati tako brez Radivoja Bosića kot tudi kapetana Timija Maxa Elšnika. Vezist je na obračunu z Aluminijem prejem rumeni karton, in to že devetega, kar pomeni, da bo moral enkrat počivati.


Ob tem je za Elšnika hud udarec tudi, da je glede prejetih rumenih kartonov prišel tako daleč, da bo zdaj zanj usoden že vsak naslednji. Potem ko nogometaš doseže kvoto devetih rumenih kartonov, je zanj vsak naslednji dejansko kot karton rdeče barve. Elšnik bo moral biti torej še kako previden, da ne bo do konca sezone izpustil prevelikega števila tekem. No, proti Mariboru bo v nedeljo zagotovo lahko igral, kako bo v nadaljevanju, pa bomo seveda šele videli.

Elšnik sicer sploh ni edini nogometaš v PLTS, ki je že prišel do devetih rumenih kartonov. V enakem položaju kot član Olimpije so tudi Žan Benedičič (Celje), Aleks Pihler (Maribor), Kevin Grobry (Tabor) in Mihail Caimacov (Koper).

Članki iz rubrike