Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 04.05.2021 00:44:22

HUD UDAREC za najbogatejše! Direktor Borussie PRVIČ V JAVNOSTI pojasnil, kaj bo s Haalandom

Profimedia
Direktor velikana iz Dortmunda Sebastian Kehl se je pravzaprav prvič oglasil v javnosti glede norveškega čudežnega dečka.

Erling Haaland je pri 20 letih najbolj vroč nogometaš na tržišču, o njegovem prestopu iz Borussie v enega od bogatih klubov se govori že dalj časa. Barcelona, Chelsea, PSG, Real Madrid, Manchester United, Liverpool so klubi, ki so najvztrajnejši, direktor igralčevega zdajšnjega kluba pa zaustavlja to igro: "Haaland bo igral za Borussio tudi v prihodnji sezoni. Pogovarjal sem se z njim in dejal mi je, da ima rad ta klub. Mlad je še, tako da ima dovolj časa za naslednji korak v karieri."

Kehl je gostoval v priljubljeni nogometni oddaji 'Doppelpass' na kanalu Sport1 in z izjavo razveselil navijače rumeno-črnih.


Okoli Haalanda so se začele vrteti vrtoglave številke. Za vodilnega strelca lige prvakov (v tej sezoni je dosegel 10 zadetkov, na 38 tekmah v vseh tekmovanjih pa neverjetnih 37) naj bi bilo treba odšteti kar 150 milijonov evrov. Njegov agent Mino Raiola in oče Alf-Inge Haaland sta bila celo na turneji po evropskih klubih, na kateri sta preverjala utrip pri najbolj zainteresiranih klubih.

Morda je želel direktor Borussie umiriti strasti pred poletjem, ko ga bodo Nemci vseeno prodali, morda pa je to le odsev jeze, ker je Raiola brez njihove vednosti obiskal Barcelono, Madrid, Manchester in Liverpool ter se pogovarjal o Haalandovi prihodnosti.

Agent Raiola naj bi vodstvu Borussie celo sporočil, da bi bilo pametno fanta spustiti že to poletje, sicer se jim bo maščeval. Domnevno naj bi imel v načrtu, da ga prihodnje poletje pošlje k najhujšemu tekmecu Bayernu, kar bi bil seveda za Dortmundčane najhujši udarec.

Članki iz rubrike