kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 03.05.2021 21:13:27

Legendarni Balotelli jo je takole zagodel Slovencu, kar na igrišču je želel obračunati z ... (video)

To je pač Mario Balotelli.

Nekoč je bil eden največjih talentov svetovnega nogometa, toda Mario Balotelli zaradi svoje 'glave' nikdar ni uspel v popolnosti razviti svojega izjemnega nogometnega potenciala. Danes, ko je star 30 let, Super Mario igra za Monzo, ki jo vodita legendarna Silvio Berlusconi in Adriano Galliani. 

Monza je v minulem krogu serie B gostovala pri Salernitani, katere gol brani slovenski reprezentančni vratar Vid Belec. Klub nekdanjih prvih mož Milana je prišel do zelo pomembne zmage, junak pa je bil ravno Balotelli. Slednji je tekmo začel na klopi za rezervne nogometaše, prišel v igro šele v 80. minuti, ko je bil izid 1:1 in že v naslednji minuti zadel za vodstvo svojega moštva. Ob golu je stekel proti nekomu iz nasprotnikovega tabora in želel z njim obračunati, incident so preprečili njegovi soigralci. 

Do konca tekme je Super Mario zadel še drugič in postavil končni izid 3:1. Monza se je z zmago Salernitani približala na dve točki zaostanka, trenutno zaseda 4. mesto na lestvici, ki prav tako kot 3. mesto vodi v polfinale playoffa za uvrstitev v prvo ligo. Trenutno drugouvrščeni Lecce - drugo mesto vodi direktno v prvo ligo - ima tri točke več od Monze, prvi Empoli je varen, saj ima šest točk naskoka nad Leccejem. 

Šov Maria Balotellija si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. 

Članki iz rubrike