princ filip, princ harry Svet24.si

Se je princ Harry spravil na pokojnega Filipa?

darja Svet24.si

Darja Gajšek ima ob rojstnem dnevu le eno željo

UV-jelincic family M24 Reporter.si

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati ...

Janez Poklukar Svet24.si

Poklukar: Ne bi radi postavljali sistema takrat, ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

velikani Odkrito.si

Speči velikani v časovnih kapsulah čakajo, da ...

Ljubezen po domace3 Njena.si

Takšna je bila mala Tanja Koren kot Pika ...

nu
nu
0 04.05.2021 00:51:17

ODMEVA!!! Po ŠKANDALU se je oglasil 'akter' JAN OBLAK in svetu povedal TOLE (foto)

Atetico je v boju za naslov pravzaprav v najboljšem položaju, pred eno od odločilnih tekem pa se je znašel v krempljih velikega škandala.

Kot strela z jasnega so v javnost prileteli prizori z razvratne zabave, na kateri so si duška dali nekateri nogometaši Atletica, med njimi tudi slovenski reprezentant Jan Oblak. Slednji je kadil pipo, medtem ko je Črnogorec Stefan Savić v roki držal cigaro. Fantom so družbo delale brhke mladenke, in to le nekaj dni pred gostovanjem v Barceloni.

Le kaj se grejo, so se zgražali v Španiji. Vrhunski športniki, sredi pandemije, brez socialne distance ... Škandal! Afera! Potem pa so začeli prihajati odzivi iz nasprotne strani. Kanal, prek katerega so posnetki prišli v javnost, je poniknil, dekle Teresa Echave, ki je očitno avtor posnetkov, pa je sporočilo: "Pojavili so neki naši posnetki. Če so koga zmotili, naj pojasnim, da so nastali pred pandemijo, pred covidom, pred prepovedmi ..."Tudi Oblak je želel nekaj povedati širnemu svetu, vsem tistim, ki so začeli udrihati čez njega in soigralce: "Dober film. Ne verjemite vsemu, kar vidite," je zapisal na Instagramu.

V kolikšni meri je škandal zmotil pripravo Atletica na izjemno pomembno sobotno gostovanje pri Barceloni, bo zanimivo videti. Dan pozneje bo Real gostil Sevillo. Atletico ima 76 točk, mestni tekmec Real in Barcelona po 74, Sevilla pa 70.

Značke: jan-oblak, atletico

Članki iz rubrike