profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 04.05.2021 00:51:17

ODMEVA!!! Po ŠKANDALU se je oglasil 'akter' JAN OBLAK in svetu povedal TOLE (foto)

Atetico je v boju za naslov pravzaprav v najboljšem položaju, pred eno od odločilnih tekem pa se je znašel v krempljih velikega škandala.

Kot strela z jasnega so v javnost prileteli prizori z razvratne zabave, na kateri so si duška dali nekateri nogometaši Atletica, med njimi tudi slovenski reprezentant Jan Oblak. Slednji je kadil pipo, medtem ko je Črnogorec Stefan Savić v roki držal cigaro. Fantom so družbo delale brhke mladenke, in to le nekaj dni pred gostovanjem v Barceloni.

Le kaj se grejo, so se zgražali v Španiji. Vrhunski športniki, sredi pandemije, brez socialne distance ... Škandal! Afera! Potem pa so začeli prihajati odzivi iz nasprotne strani. Kanal, prek katerega so posnetki prišli v javnost, je poniknil, dekle Teresa Echave, ki je očitno avtor posnetkov, pa je sporočilo: "Pojavili so neki naši posnetki. Če so koga zmotili, naj pojasnim, da so nastali pred pandemijo, pred covidom, pred prepovedmi ..."



Tudi Oblak je želel nekaj povedati širnemu svetu, vsem tistim, ki so začeli udrihati čez njega in soigralce: "Dober film. Ne verjemite vsemu, kar vidite," je zapisal na Instagramu.

V kolikšni meri je škandal zmotil pripravo Atletica na izjemno pomembno sobotno gostovanje pri Barceloni, bo zanimivo videti. Dan pozneje bo Real gostil Sevillo. Atletico ima 76 točk, mestni tekmec Real in Barcelona po 74, Sevilla pa 70.

Značke: jan-oblak, atletico

Članki iz rubrike