podgana Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
6 29.04.2021 07:09:54

KAOS V LENDAVI!! Navijači Nafte METALI 'BOMBE', na tekmi z Olimpijo na TRIBUNAH tudi ... (foto)

Aleš Cipot
Olimpija je včeraj gostovala v Lendavi.

Brez gledalcev. In tekma, zaprta za javnost. Pa je bilo res tako? Včerajšnji četrtfinalni obračun slovenskega pokala med Nafto in Olimpijo je bil dramatičen, saj so se Ljubljančani zmage veselili šele po podaljšku. Bil pa je tudi sila pester zaradi obstranskega dogajanja. V prvi vrsti za okrog 20 navijačev domačega kluba, ki so nase opozorili že ob prihodu pred stadionom. Na cesti, ki vodi mimo trgovine do objekta, so namreč kurili pirotehniko, s tem početjem pa so nato nadaljevali tudi med tekmo, ki so si jo ogledali izza ograje ob glavni tribuni. Tam so med drugim izobesili transparent, ves čas glasno prepevali, tudi kakšno sočno na račun Mure, hkrati pa ves čas kurili pirotehnična sredstva. Med drugim so metali tiste sila glasne petarde, ob katerih se zdrzne vsak. Kar nekaj pirotehnike je poletelo tudi znotraj objekta.

gorgone
Aleš Cipot

Ob tem je prav tako zanimivo, da čeprav so bila vrata stadiona uradno zaprta, je bilo na tribuni kar nekaj ljudi. Kakopak vsi uradni predstavniki obeh klubov, a zaznati je bilo tudi nemalo takšnih, ki so si tekmo ogledali, ker so si jo pač lahko, ker jim je nekdo dovolil vstopiti na stadion, čeprav tam realno ne bi smeli biti. Številne akcije domače ekipe so bile tako pospremljene z glasnimi vzdihi, ob golu Andresa Vombergarja pa je bilo seveda mogoče slišati tudi glasno objokovanje usode.

Kakorkoli, po dolgem času je bila v Sloveniji spet odigrana tekma, ki je vsaj malce spomnila na dobre stare čase. Čase, ko so ljudem še dovolili na nogometne stadione po državi ...

gorgone nafta
E

Članki iz rubrike