Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.04.2021 16:52:24
Deli članek:

BIZARNO, da bi TEŽKO BILO BOLJ! TO je razlog, ki ZVEZDNIKU REALA onemogoča pot na povratno tekmo s CHELSEAJEM!

Profimedia

Kot vse kaže, bo moral Marcelo izpustiti povratni obračun polfinala lige prvakov med Chelseajem in Realom.

Prvi del dvoboja v španski prestolnici se je končal z rezultatom 1:1, tako da bodo morali Madridčani na Otoku loviti minimalen zaostanek. Toda Zinedine Zidane očitno pri tem ne bo mogel računati na Marcela, razlog za to pa je izjemno nenavaden, pravzaprav kar bizaren.

To mu lahko onemogočijo volitve za Skupščino Madrida, kjer bo imel Marcelo vlogo v volilnem odboru. Španski zakon je tak, da se ljudje, ki so naključno izbrani za to delo, temu izognejo zgolj s tehtnim opravičilom. Ne gre za navadne izgovore, poleg tega, da se vse preveri, je morebitno laganje po zakonu tudi kaznivo.

Klub se bo potrudil, da bi Marcelu omogočil pot v London, toda tekma naj ne bi bila tehten razlog, ki bi nekomu onemogočil opravljanje dela v volilnem odboru, zato ni veliko možnosti, da bodo nogometašu oblasti pogledale skozi prste.

Pred dvema letoma je podobno usodo doživel vratar Levanteja Aitor Fernandez, a se je takrat klub pritožil in šele v drugem poskusu mu je uspelo. Kot tehtno opravičilo se sicer štejejo sodni naroki, ki so bili napovedani že prej, prav tako se tega dela ni treba udeležiti zdravnikom, gasilcem, novinarjem, ki pokrivajo volitve in podobno ...

Volitve so 4. maja, dvoboj Chelseaja in Reala pa dan pozneje.