Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 07.04.2021 08:49:03

Olimpija, POZOR!!! Morebitna VELIKA OKREPITEV v svojem klubu v TEŽAVAH, UPRAVA ga je...

Martin Metelko
Darko Nejašmić na hladnem pri Hajduku.

Hrvaški vezist Darko Nejašmić se je očitno spet hudo zameril nekomu iz Hajduka. Ali pa morda kar vsem. Nadarjeni nogometaš je bil na izhodnih vratih kluba že poleti, ko ga tedanji trener Igor Tudor ni videl v svojih načrtih. To je poskušala izkoristiti Olimpija in si Nejašmića izposoditi do konca sezone, posel je bil dejansko tik pred realizacijo. Toda Tudor se je poslovil in načrt Ljubljančanov je padel v vodo. Toda zdaj bi se Ljubljančani spet lahko vrnili ponj, potem ko se je Nejašmić vnovič znašel v nemilosti.

Kot poročajo hrvaški mediji, je bil mladi reprezentant Hrvaške degradiran v drugo moštvo Hajduka, za katerega med drugim igrata tudi nekdanja člana Olimpije Matija Burin in Jakov Blagaić. "Povsem jasno je, da ne trener Paolo Tramezzani ne športni direktor Mindaugas Nikoličius in tudi predsednik uprave Lukša Jakobušić v njem ne vidijo (pre)veliko nogometno vrednost," pišejo pri 24sata. Medtem je Mindaugas Nikoličius pojasnil, da je bil Nejašmić degradiran, ker je po vrnitvi z Eura do 21 potarnal nad utrujenostjo in trenerja prosil, če bi lahko izpustil gostovanje v Zagrebu pri Lokomotivi.

Olimpiji bi Nejašmić sicer lahko prišel še kako prav, sploh zato, ker bo Vitja Valenčič zaradi nove poškodbe kolena odsoten še kar nekaj mesecev.

darko nejasmic
sn

Članki iz rubrike