Amanda Abbington, Martin Freeman Svet24.si

Zvezdnica z možem otrokoma zadala nepopravljivo ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 15. aprila

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

terasa Svet24.si

Štirje za eno mizo, med njimi bo moral biti meter...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

Pixabay Manfred Richter Jajca Odkrito.si

Ali pravilno shranjujete jajca?

Tina Gorenjak Njena.si

Najini mostovi: Igralka po snemanju v solzah

nu
nu
0 07.04.2021 08:49:03

Olimpija, POZOR!!! Morebitna VELIKA OKREPITEV v svojem klubu v TEŽAVAH, UPRAVA ga je...

Martin Metelko
Darko Nejašmić na hladnem pri Hajduku.

Hrvaški vezist Darko Nejašmić se je očitno spet hudo zameril nekomu iz Hajduka. Ali pa morda kar vsem. Nadarjeni nogometaš je bil na izhodnih vratih kluba že poleti, ko ga tedanji trener Igor Tudor ni videl v svojih načrtih. To je poskušala izkoristiti Olimpija in si Nejašmića izposoditi do konca sezone, posel je bil dejansko tik pred realizacijo. Toda Tudor se je poslovil in načrt Ljubljančanov je padel v vodo. Toda zdaj bi se Ljubljančani spet lahko vrnili ponj, potem ko se je Nejašmić vnovič znašel v nemilosti.

Kot poročajo hrvaški mediji, je bil mladi reprezentant Hrvaške degradiran v drugo moštvo Hajduka, za katerega med drugim igrata tudi nekdanja člana Olimpije Matija Burin in Jakov Blagaić. "Povsem jasno je, da ne trener Paolo Tramezzani ne športni direktor Mindaugas Nikoličius in tudi predsednik uprave Lukša Jakobušić v njem ne vidijo (pre)veliko nogometno vrednost," pišejo pri 24sata. Medtem je Mindaugas Nikoličius pojasnil, da je bil Nejašmić degradiran, ker je po vrnitvi z Eura do 21 potarnal nad utrujenostjo in trenerja prosil, če bi lahko izpustil gostovanje v Zagrebu pri Lokomotivi.

Olimpiji bi Nejašmić sicer lahko prišel še kako prav, sploh zato, ker bo Vitja Valenčič zaradi nove poškodbe kolena odsoten še kar nekaj mesecev.

darko nejasmic
sn

Članki iz rubrike