Žiga Gabrovec Dobra karma

Tragično: za smrt očeta je Žiga izvedel med ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 15. aprila

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

terasa Svet24.si

Štirje za eno mizo, med njimi bo moral biti meter...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

ula furlan 30 Njena.si

Ula Furlan se je lotila novega posla

hana rodić3 Njena.si

Takole je Hana Rodić shujšala 12 kilogramov

STA
STA
1 06.04.2021 17:39:40

UDARNA NOVICA iz Ljudskega vrta! Znana je usoda ZVEZDNIKA vijoličastih, takšna je njegova PRIHODNOST!

alesfevzer.com
Pestro dogajanje pod Kalvarijo.

Slovenski nogometni prvoligaš Maribor je podaljšal pogodbo z Rokom Kronavetrom. Kot poroča spletna stran kluba, je 34-letni nogometaš podpisal pogodbo do poletja 2022.

"Rok s svojimi izkušnjami in kakovostjo pomeni dodatno vrednost za ekipo. Želja je bila obojestranska, dogovor temu primerno hiter. Tudi zaradi njegovega motiva po ustvarjanju novih skupnih uspešnih zgodb je bila odločitev o podaljšanju zelo lahka," je dejal športni direktor Marko Šuler.

Kronaveter je na 61 tekmah za Maribor dosegel 24 golov. "Vesel sem, da bom lahko še eno leto pomagal ekipi. Zahvaljujem se klubu za zaupanje, ni nam bilo treba zapravljati časa za pogajanja, saj so skupni nameni dobro znani. Prva želja je, da bi že v zaključku letošnje sezone uresničili zastavljen cilj, naslov prvaka. Počutim se sposobnega, da tudi v prihodnje igram na ustrezni ravni in pomagam moštvu k novim uspehom," pa je povedal Kronaveter, ki bo po novem igral po napotkih Simona Rožmana."Prvi vtisi so pozitivni, opazna je nova energija, z drugačno idejo v igri. Trener vztraja pri dinamiki, ki nam je manjkala, in vsem nam je všeč ta zamisel o novi podobi moštva. Če bomo v slačilnici sledili trenerjevim zahtevam, ne dvomim, da bomo uspešni," je zaključil Kronaveter.

Tekmovanje v Prvi ligi Telekom Slovenije je sicer trenutno prekinjeno zaradi epidemije novega koronavirusa. Maribor je na lestvici drugi s točko zaostanka za Olimpijo, ki ima še tekmo v dobrem.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike