favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
1 06.04.2021 17:39:40

UDARNA NOVICA iz Ljudskega vrta! Znana je usoda ZVEZDNIKA vijoličastih, takšna je njegova PRIHODNOST!

alesfevzer.com
Pestro dogajanje pod Kalvarijo.

Slovenski nogometni prvoligaš Maribor je podaljšal pogodbo z Rokom Kronavetrom. Kot poroča spletna stran kluba, je 34-letni nogometaš podpisal pogodbo do poletja 2022.

"Rok s svojimi izkušnjami in kakovostjo pomeni dodatno vrednost za ekipo. Želja je bila obojestranska, dogovor temu primerno hiter. Tudi zaradi njegovega motiva po ustvarjanju novih skupnih uspešnih zgodb je bila odločitev o podaljšanju zelo lahka," je dejal športni direktor Marko Šuler.

Kronaveter je na 61 tekmah za Maribor dosegel 24 golov. "Vesel sem, da bom lahko še eno leto pomagal ekipi. Zahvaljujem se klubu za zaupanje, ni nam bilo treba zapravljati časa za pogajanja, saj so skupni nameni dobro znani. Prva želja je, da bi že v zaključku letošnje sezone uresničili zastavljen cilj, naslov prvaka. Počutim se sposobnega, da tudi v prihodnje igram na ustrezni ravni in pomagam moštvu k novim uspehom," pa je povedal Kronaveter, ki bo po novem igral po napotkih Simona Rožmana.

"Prvi vtisi so pozitivni, opazna je nova energija, z drugačno idejo v igri. Trener vztraja pri dinamiki, ki nam je manjkala, in vsem nam je všeč ta zamisel o novi podobi moštva. Če bomo v slačilnici sledili trenerjevim zahtevam, ne dvomim, da bomo uspešni," je zaključil Kronaveter.

Tekmovanje v Prvi ligi Telekom Slovenije je sicer trenutno prekinjeno zaradi epidemije novega koronavirusa. Maribor je na lestvici drugi s točko zaostanka za Olimpijo, ki ima še tekmo v dobrem.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike