Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
4 21.03.2021 17:04:46

KAPO DOL, OLIMPIJA! Ljubljančani pokazali, da imajo VELIKO SRCE! Njihov največji NAVIJAČ bo zdaj... (foto)

Martin Metelko
Trenutno vodilna ekipa slovenskega prvenstva je pokazala, da jim ni mar samo za lovorike in prva mesta, ampak da imajo v sebi tudi veliko človeškega, ki je več vredno kot vse lovorike.

Na spletni strani Olimpije so objavili novico z naslovom Zgodba o Zmajčku, v kateri so razložili nogometno ljubezen do Olimpije. Največjo. Neprekosljivo. To je zgodba o Jožetu Vidrgarju Jocu, ki je tisti mož, ki je oblečen v zmaja na tekmah Olimpije, hkrati pa pomaga tehničnemu osebju pred in po treningih, ni pa mu odveč odnesti tudi smeti, ki jih po treningu pustijo igralci in strokovni štab. Joc je med igralci in drugimi člani Olimpije zelo priljubljen. Obenem pa je človek s posebnimi potrebami, z motnjo v duševnem razvoju (21. marec je svetovni dan Downovega sindroma), a hkrati že nepogrešljiv član Olimpije. "Nekatere stvari razume na drugačen način kot večina ljudi in obstajajo področja, na katerih potrebuje pomoč, vendar lahko vse to nadomesti z ogromnim zelenim srcem. Olimpija je velik del njegovega življenja in bi naredil vse, kar je v njegovi moči, samo da bi bili Zmaji boljši, bolj zadovoljni, srečnejši," so zapisali na spletni strani Olimpije. 

Joc bo zdaj 'v službi' pri Olimpiji, saj bo prek Varstvenega centra svoje delo v celoti opravljal pri NK Olimpija Ljubljana. 

Res srčno, da so se pri Olimpiji spomnili tudi nanj. Da so se spomnili svojega največjega in morda najbolj iskrenega navijača in sodelavca. 

Značke: olimpija, veliko-srce

Članki iz rubrike