Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
15 21.03.2021 13:36:57

NAJNOVEJŠA NOVICA: Presenetljivo ODHAJA iz Maribora, čeprav ga je Marko Šuler ŽELEL ZADRŽATI!

NK Maribor
To pa je presenečenje.

Na včerajšnji novinarski konferenci ob predstavitvi novega trenerja vijoličastih Simona Rožmana je športni direktor Maribora Marko Šuler govoril tudi o dozdajšnjem pomočniku Saši Gajserju, ki je na zadnjih tekmah kot vršilec dolžnosti vodil petnajstkratne slovenske državne prvake.

"Ožji štab je določen, z ostalimi se moramo še pogovoriti, da vidimo, ali smo na skupni poti. Tudi Simon deluje kot skupek enega tima. Sam človek težko ustvari uspehe. V naslednjih dneh bomo opravili še nekaj pogovorov in potem se bo točno vedela širina strokovnega kadra," je o pomočnikih, ki jih bo imel na voljo Rožman, spregovoril Šuler, novopečeni strateg vijoličastih pa je dodal: "Ožji sodelavci so znani že celotno kariero. Kot prvi pomočnik Aleš Kačičnik, kot analitik Alen Obrez. V nekih detajlih se dogovarjamo o določenih stvareh, vendar je brezpredmetno zdaj o njih govoriti, dokler zadeve niso podpisane in dokončno dogovorjene. Za prvi start pa je vse znano."

gajser suler maribor gw
Grega Wernig
O Saši Gajserju kot morebitnem pomočniku Rožmana je Šuler izrazil jasno upanje, da bo dolgoletni pomočnik številnim mariborskim trenerjem ostal na vijoličasti klopi: "S Sašo sva v pogovorih, čakam ga. On je bil od samega začetka eden od resnih kandidatov tudi za glavnega trenerja, ampak vemo, da imamo težave zaradi njegove licence. Bomo videli, kako se bo odločil. Ne bi rad česarkoli vnaprej govoril, dokler ne vidim njegovega stališča. Vemo, kaj je Saša dal Mariboru, in njemu so vrata Maribora vedno odprta."

gajser af
ALESFEVZER.COM
A po naših informacijah Saša Gajser zapušča petnajstkratne slovenske državne prvake. Uspelo nam je izvedeti, da naj bi na lastno željo po več kot desetih letih delovanja v vijoličastem klubu (v Ljudski vrt je prišel leta 2010, ko je prevzel vodenje mlajših selekcij, od 22. avgusta 2011 je deloval kot pomočnik trenerja) zapustil Maribor in svojo kariero nadaljeval drugje. Kje, za zdaj še ni znano ...

Članki iz rubrike